hirdetes

Ragyog a természet – ragyogj Te is!

SFV

Olybá tűnik, hogy idén tavasszal a jó idő is késedelem nélkül kacsintgat felénk. Mutatjuk, hogyan használd ki az alkalmat, hogy Te is a természettel párhuzamosan újulhass meg!

Tavaszi ragyogás

Hangolódjatok egymásra!


Ne csak a lakásod ablakából csodáld a jó időt, inkább idd meg a reggeli kávéd az erkélyen, hétvégén indulj meg a közeli hegytetőre, vagy menjetek a kutyussal, gyerkőccel hosszabb sétákra! Ne csak fejben tudd, hogy tavasz van, hanem találkozz vele testközelből és érezd, hogy minden újjáéled!


Gyógyuljatok, hogy friss hajtások nőhessenek!


Biztosan Te is jártál már szőlőskertben. Ilyenkor tavasszal a szőlősgazdák visszametszik az elfagyott, elhalt ágakat, hogy a szőlőtőke új hajtásokat hozhasson. Mondhatni, meggyógyítják. Ehhez hasonlóan, ha még nem tetted meg, Neked is érdemes összeszedni most minden bátorságod és meglátogatni a fogorvost a már rég kilyukadt de még nem fájó fogaddal, vagy megvizsgáltatni az anyajegyeid, mielőtt még hétágra süt a nap és rövidnadrágban és ujjatlanban szaladgálsz majd. Ha nincs ötleted, hogy ki lenne a számodra legmegfelelőbb orvos, kérd az ismerőseid tanácsát! Fogorvos esetében mi is tudunk segíteni, ugyanis a Dentortho szájsebészetével Budapesten csakis jó élményeink vannak. 

hirdetes


Régiből újat


Tavasszal nem csak az elszáradt, levelüket vesztett növények élednek újjá, de a régi maradványok is táptalajként szolgálnak, így új élet serken belőlük. Ha már elkezdted előszedni a szellősebb ruhadarabjaid, de nem vagy velük elégedett, akkor se szabadulj meg tőlük azonnal! Gondold át, légy kreatív és varázsolj a régiből újat! Ráadásul a retro darabok is újra – vagyis még mindig – hódítanak!


hirdetes
Fedezz fel új tájakat!


Ha már teljesen felfrissülve érzed magad, akkor itt az ideje, hogy még több csodát láss! Télen is láthattál rengeteg hófödte varázsvilágot, de tavasszal minden zöldell és ragyog. Lehet, hogy egy kicsit nagyobb elhatározásra lesz szükséged, mint az esti kutyasétáltatáshoz, de most jött el az ideje, hogy rászánj egy egész hétvégét a világlátásra. Hiszen most igazán nem jelenthet kifogást sem a hideg, sem pedig a meleg. Hidd el, ha nehézkesen is indulsz neki, garantáltan elégedetten, a kezdetinél még több motivációval és újult erővel térsz majd haza, hogy most aztán megváltsd majd a világot!


Tipp: Nincs ötleted, hogy hova utazz? Lillafüreden nyílik a függőkert, Szilvásváradon pedig lehet szarvasokat etetni – hiszen a Bükk nem csak télen gyönyörű!
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Andrássy út

Andrássy út: Budapest egyik leghíresebb utcája. Az Andrássy út Budapest 2310 méter... Tovább

Koppány

Koppány: Koppány vezér Géza magyar fejedelem rokonának, Tar Zerindnek a fia volt. A jelenleg... Tovább

Tovább a lexikonra
Belföld Érdekességek Kirándulás Magyarság Szórakozás