notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Egy rendőr hihetetlen dolgot tett

Több ilyen rendőrre lenne szükség!

Szélesi Ferenc
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Az eset Amerikában történt meg, és futótűzként terjed, és az óta is az interneten. Több ezren könnyezték meg ezt a szívhez szóló képet, amin egy rendőr látható, karjában egy bájos kislánnyal. 

Hihetetlen, mit tett a rendőr

 

Nézzük, mi történt!

 

Szörnyű balesethez riasztották a rendőröket, akik azonnal látták, hogy nagyon nagy a baj. Egy hattagú amerikai család éppen hazafelé tartott autójukkal, elöl ült az anyuka és az apuka, a hátsó üléseken pedig a négy kisgyermek. A szülők nagyot hibáztak, ugyanis sem ők, sem a gyerekek nem voltak bekötve…sajnos ez vezetett a tragédiához. Az autó lesodródott az útról, a sofőr elvesztette uralmát a gépjármű felett, ami beszáguldott egy árokba, majd az ott lévőn mezőn többször is megpördült.

 

A baleset hatalmas robajjal zajlott le pillanatok alatt, ezután pedig mindent beborított a borzalmas cseng. Egy kis idő után az odaérkező autósok halk nyöszörgést és gyereksírást hallottak meg, ekkor már úton voltak a mentők és a rendőrök is. A következő oldalon megtudhatod, mit tett a rendőr, amikor megérkezett! 

hirdetes

 

Hihetetlen, mit tett a rendőr

 

Nick Struck is azzal a rendőrcsapattal volt, aki a helyszínre érkezett, rajta kívül még ketten próbálták megtudni, hogy életben vannak-e a baleset áldozatai. Az anyát és egyik gyermekét sikerült azonnal kiszabadítani a kocsi roncsaiból, őket mentőhelikopterrel kellett elszállítani a legközelebbi kórházba. Két másik gyermeket is sikerült kiszedni a gépkocsiból, őket mentőautóval vitték be a kórházba, súlyos sérülésekkel. Az ijedt kis csöppséget csak ezután tudták kimenekíteni a kocsiból, csodával határos módon ő sértetlen volt. A körülötte zajló eseményekből szinte semmit nem észlelt, pedig édesapja életéért hosszú ideje küzdöttek a mentősök, de őt sajnos nem tudták megmenteni.

 

Struck, amint a helyszínre érkezett, segített mindenkinek, a kislányt is a karjaiba vette, majd énekelni kezdett neki, tudta, hogy a kislány figyelmét el kell terelnie és meg kell őt nyugtatni.

hirdetes

 

Struck így nyilatkozott az esetről:

– Ilyen esetekben a baleset sértetlen résztvevőit azonnal biztonságba helyezzük, először mindig a gyermekeket. Felkaptam a kislányt, aki azonnal átkarolta a vállam, mintha csak a lányom lett volna. Elkezdtem neki énekelni az én kicsikém kedvenc dalát, a Twinle twinkle little start, s közben a hátát simogattam. Ő megölelte a nyakam, és éreztem, megnyugszik. Aztán megmutattam neki a fákat, a felhőket, halkan beszéltem hozzá, hogy elvonjam a figyelmét a közelben zajló küzdelemről, melyet a mentősök folytattak apukája életéért. Sajnos sikertelenül. A csöppség édesapja meghalt.


Hatalmas tiszteletet érdemel, reméljük, hogy nagyon sok hasonló ember él a Földön! 
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
232 017
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
4 553 401
Közösség
hirdetes

Szótár

Szózat

Szózat: a második „Himnuszunk” ,sokak szerint funkcióját tekintve még szebb és... Tovább

Kőszegi vár

Kőszegi vár: Az ország legnyugatibb vára, mely Kőszeg történelmi hangulatú óvárosában... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 120

Átlagos értékelés: 5.0

Érdekességek Hírek Külföld