hirdetes

Több ilyen rendőrre lenne szükség!

Szélesi Ferenc

Az eset Amerikában történt meg, és futótűzként terjed, és az óta is az interneten. Több ezren könnyezték meg ezt a szívhez szóló képet, amin egy rendőr látható, karjában egy bájos kislánnyal. 

Hihetetlen, mit tett a rendőr

Nézzük, mi történt!

Szörnyű balesethez riasztották a rendőröket, akik azonnal látták, hogy nagyon nagy a baj. Egy hattagú amerikai család éppen hazafelé tartott autójukkal, elöl ült az anyuka és az apuka, a hátsó üléseken pedig a négy kisgyermek. A szülők nagyot hibáztak, ugyanis sem ők, sem a gyerekek nem voltak bekötve…sajnos ez vezetett a tragédiához. Az autó lesodródott az útról, a sofőr elvesztette uralmát a gépjármű felett, ami beszáguldott egy árokba, majd az ott lévőn mezőn többször is megpördült.

A baleset hatalmas robajjal zajlott le pillanatok alatt, ezután pedig mindent beborított a borzalmas cseng. Egy kis idő után az odaérkező autósok halk nyöszörgést és gyereksírást hallottak meg, ekkor már úton voltak a mentők és a rendőrök is. A következő oldalon megtudhatod, mit tett a rendőr, amikor megérkezett! 

hirdetes
Hihetetlen, mit tett a rendőr

Nick Struck is azzal a rendőrcsapattal volt, aki a helyszínre érkezett, rajta kívül még ketten próbálták megtudni, hogy életben vannak-e a baleset áldozatai. Az anyát és egyik gyermekét sikerült azonnal kiszabadítani a kocsi roncsaiból, őket mentőhelikopterrel kellett elszállítani a legközelebbi kórházba. Két másik gyermeket is sikerült kiszedni a gépkocsiból, őket mentőautóval vitték be a kórházba, súlyos sérülésekkel. Az ijedt kis csöppséget csak ezután tudták kimenekíteni a kocsiból, csodával határos módon ő sértetlen volt. A körülötte zajló eseményekből szinte semmit nem észlelt, pedig édesapja életéért hosszú ideje küzdöttek a mentősök, de őt sajnos nem tudták megmenteni.

Struck, amint a helyszínre érkezett, segített mindenkinek, a kislányt is a karjaiba vette, majd énekelni kezdett neki, tudta, hogy a kislány figyelmét el kell terelnie és meg kell őt nyugtatni.

hirdetes

Struck így nyilatkozott az esetről:

– Ilyen esetekben a baleset sértetlen résztvevőit azonnal biztonságba helyezzük, először mindig a gyermekeket. Felkaptam a kislányt, aki azonnal átkarolta a vállam, mintha csak a lányom lett volna. Elkezdtem neki énekelni az én kicsikém kedvenc dalát, a Twinle twinkle little start, s közben a hátát simogattam. Ő megölelte a nyakam, és éreztem, megnyugszik. Aztán megmutattam neki a fákat, a felhőket, halkan beszéltem hozzá, hogy elvonjam a figyelmét a közelben zajló küzdelemről, melyet a mentősök folytattak apukája életéért. Sajnos sikertelenül. A csöppség édesapja meghalt.


Hatalmas tiszteletet érdemel, reméljük, hogy nagyon sok hasonló ember él a Földön! 
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Walesi bárdok

Walesi bárdok: Az egyik leghíresebb magyar vers, melyet minden magyar ember általános iskolai... Tovább

Keleti Ágnes

Keleti Ágnes: Magyarországnak 3, 5-szörös olimpiai bajnoka van, Keleti Ágnes az egyik... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Hírek Külföld