hirdetes

7 utazási tipp hogyan repülj SUP deszkával

ZH

Elsőre ijesztőnek tűnhet megtanulni, hogyan kell repülni a SUP felszerelésünkkel, de ezekkel a tippekkel és trükkökkel pillanatok alatt az égben szárnyalhatunk! Természetesen elképzelhetetlennek tűnhet, hogy egy eveződeszkát vigyünk magunkkal a repülőre végülis hatalmasak ebből a szempontból nézve! Szerencsére van megoldás!

utazz SUP deszkával

Így vidd magaddal a repülőre a SUP deszkádat!

A felfújható SUP deszka az extrém hordozhatóság és teljesítmény tökéletes keverékét kínálja. A saját SUP-od egyedülálló előnye, hogy repülés közben is magaddal viheted. A felfújható SUP, mint a kalandos utazási felszerelés tökéletes darabja, lehetővé teszi, hogy felfedezzük a világ leglenyűgözőbb evezőhelyeit anélkül, hogy ki kellene fizetnünk a drága evezős deszka bérleti díjait.
 

Hogyan repüljünk SUP deszkával?


Ebben a cikkben áttekintjük az 5 legjobb tippünket, hogyan repülhetsz SUP deszkával. Tudjuk, hogy ez ijesztő feladatnak tűnik, de számos lehetőség közül választhatsz, hogy egyszerűbbé, intuitívabbá és megfizethetőbbé tegyük a repülést!


Ezen egyszerű lépések követésével biztosíthatod, hogy eveződeszkád, táskád és SUP-kiegészítőid jól védettek legyenek, és egy darabban érkezzenek meg a végső úticélhoz!


1.    TIPP: Szerezz be egy kiváló minőségű SUP hátizsákot

Manapság a legtöbb felfújható lapát deszkához tartozik valamilyen táska, amiben hordható, de nem minden utazótáska egyforma. Noha a funkciók és a minőség nagyon eltérő, a kiváló minőségű SUP hátizsák rendkívül kényelmes módot kínál a deszka becsomagolására és szállítására utazás közben.


Természetesen a fő előny itt az, hogy ezt a deszkatáskát kifejezetten a Te SUP-odhoz és a kiegészítőihez tervezték. Ha mindent hatékonyan a helyére teszel, akkor alapvetően minimalizálod a táska egészének méretét. És ha van valami, amit tudunk a repülésről, akkor az az, hogy a hely döntő fontosságú.

hirdetes


2. TIPP: Szerezz be egy szétszedhető evezőt

Vigyél magaddal egy 3 részes lapátot, amikor a SUP-pal repülsz. Ha egy 3 részes lapát nem tartozott a SUP-hoz, akkor rengeteg lehetőség áll rendelkezésedre.


Bár lehet, hogy olcsón találhat egy alapvető alumíniummodellt, egy nagy teljesítményű szénszálas lapát nagymértékben csökkenti a fáradtságot a vízen.


3. TIPP: Tekerd fel a pumpát és a lapátot

hirdetes

Tekerd fel a pumpát és 3 darabból álló utazólapátot a leeresztett deszkához, amikor repülni indulsz a SUP-pal. 
Sajnos a légitársaságok arról híresek, hogy visszaélnek a poggyászokkal, függetlenül attól, hogy első osztályon vagy másodosztályon ülsz, és a lapát és a pumpa felvitelét azonban könnyen megoldhatjuk, ha olyan eszközöket választunk, amiket kisméretűre össze hajthatunk.

TIPP 4: Tekerd be a hátizsákod

Függetlenül attól, hogy mennyire tartós a SUP hátizsák, nem úgy tervezték, hogy az aszfalton keresztül húzzák, ha benne van egy nagy teher. Erősen ajánlunk egy további védőréteget, hogy csúcsformában maradjon a hátizsák repülés közben is.
Az egyik kedvenc trükkünk, amellyel megvédhetjük felfújható SUP hátizsákunkat repülés közben a karcolásoktól, vágásoktól és egyéb sérülésektől, hogy becsomagoljuk az egészet.

A SUP hátizsákokat úgy tervezték, hogy problémamentesen ki- és bevihesd a felszerelésedet. Ez azt jelenti, hogy ahelyett, hogy szorosan illeszkedne az eveződeszkához és a kiegészítőkhöz, általában van valami felesleges anyag, amitől a táska megtévesztően nagynak tűnhet a földi személyzet számára, amikor ellenőrzik a táskát. A SUP hátizsák szoros becsomagolása megvédi magát a táskát, megakadályozza, hogy a felszerelés elmozduljon repülés közben, és akár elég kicsi is lehet ahhoz, hogy további poggyászdíjak nélkül felcsúszhasson a fedélzetre.


Számos nagy repülőtér kínál becsomagolási szolgáltatást, amely csak néhány percet vesz igénybe a helyszínen. 


5. TIPP: Győződj meg arról, hogy felfújható SUP hátizsákod megfelel a légitársaság súlyhatárának


A SUP hátizsákok túlméretezettek, hogy megkönnyítsék a felszerelés be- és kipakolását. Annak ellenére, hogy az eveződeszka és tartozékai valószínűleg nem billentik meg a mérleget, figyelj oda a pakolás során, nehogy túl sok extrát adj SUP hátizsákjához.


Amikor befejezted a becsomagolást (és mielőtt becsomagolnád a felszerelést), ellenőrizd a táska végső súlyát, és győződj meg arról, hogy az megfelel-e a légitársaság által a feladott poggyász súlykorlátozásának.
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Turizmus

Turimusnak nevezzük azt, mikor az emberek valamennyi állandó életvitelükön és... Tovább

Szentiványi alma

Szentiványi alma: Magyarországon a szentiványi alma korabeli elterjedtségére Lippay János óta... Tovább

Tovább a lexikonra
Utazás
X
Kövess minket facebookon!