hirdetes

Így néznek ki ma a karácsonyi időszak megunhatatlan betörői 3 évtizeddel a Reszkessetek, betörők! után

ZH

„Kevin nélkül nincs Karácsony!” – Terjedt el a mondás az utóbbi években a karácsonyi időszak közeledtével, ugyanis nincs olyan év, hogy ne követhetnénk nyomon a kis Kevin furfangos cselszövéseit, hogy megakadályozza a betörést házukba, amíg szülei otthon hagyták. De mi lett ezekkel a betörőkkel a Reszkessetek, betörők! után 3 évtizeddel? Így néznek ki ma!

reszkessetek betörők színészek

Így néznek ki ma a Reszkessetek, betörők! színészei!

A Reszkessetek, betörők! című film a 90-es évek klassza sikerének számított a karácsonyi filmek között és azóta is, nem csak Magyarországon, de szinte bárhol igazi karácsonyi klasszikussá nőtte ki magát. Így terjedt el a mondás, miszerint „Nincs Karácsony Kevin nélkül!”! Bár az idő a film népszerűségén nem változtatott, azonban a szereplőkön annál inkább meglátszik az idő vaskereke!

A főszereplőt, Kevin McCallistert alakító Culkint talán sokszor láthatjuk a médiában, mégis csak így vált gyerekszínészként, az egyik legismertebb színésszé a világon, viszont a másik két főszereplő, Joe Pesci és Daniel Stern, akik a két betörőt játszották, róluk már kevesebbet hallani!

hirdetes

A filmbéli Harry és Marv harminc évvel ezelőtt megpróbálták kirabolni a McCallister házat, amíg azok nyaralni mentek, de nem számoltak azzal, hogy a kis cselszövő Kevint véletlenül otthon felejtették. Noha a filmbemutatója óta már több, mint 3 évtized eltelt, a két betörő azóta is színészettel foglalkozik, még pedig nem akármilyen szinten!

Harry, azaz Joe Pesci időközben Oscar-díjas színesz lett, legutóbb pedig Martin Scorsese filmjében láthattuk, amiben Russel Bufalino karakterét alakította az Írben. Rosszfiús kinézetét azóta is megőrizte, és a csibészség az évek alatt sem tűnt el a szeméből.


hirdetes


Így néznek ki ma a Reszkessetek, betörők! főszereplői


A magasabbik gazfickó, Marv, azaz Daniel Stern utojára Bill Easton bőrébe bújt a Shrill sorozatban. Stern ma 65 éves, Pesci pedig 79, így nem csoda, hogy az idő rajtuk is alaposan nyomot hagyott.

A színész azóta inkább a rendezői oldalon tevékenykedik és forgatókönyveket ír, ahogy testvére, David M. Stern is. Utolsó filmje a Gátlástalanok volt 2014-ben Robert Tretorn szerepébe bújva.

Te várod már, hogy újra láthassuk a betörőket, ahogy próbálnak bejutni a Kevin által felállított akadályokon keresztül a McCallister házba? Hiszen tudjátok! Nincs Karácsony Kevin nélkül!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Badacsonyi kéknyelű

Badacsonyi kéknyelű: az egyik leghíresebb magyar szőlőfajta a kéknyelű. Ez egy ősi... Tovább

Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztje

Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztje: állami kitünetésfajta, melyet évente... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Retró
X
Kövess minket facebookon!