hirdetes

A világ legjobb karácsonyi filmje – vagy mégsem? Idén is lesz Reszkessetek betörők!

Sz.F., ZH

Idén is láthatjuk majd a televízióban a Reszkessetek betörők című világhíres filmet, sokaknak azonban ez nem igazán tetszik, eléggé megosztóak a vélemények a filmről.

Idén is lesz Reszkessetek betörők!

Legjobb karácsonyi filmek

A Reszkessetek betörő című filmet minden év karácsonyán vetítik a televízióban, rengeteg méme is született már a sokak által kedvelt Kevinről és a két betörőről, akik próbálják megkeseríteni az életét. Az internetes közönség már évekkel korábban megosztóvá vált, amikor a Reszkessetek betörőkről volt szó, idén sem fukarkodtak a hozzászólásokkal. Sokan örülnek a filmnek, de a többség azon a véleményen van, hogy már nagyon unalmas a film és egyáltalán nem szórakoztató.

Vannak olyan kommentelők is, akik kijelentették, hogy karácsonytól egészen Szilveszterig nem fog tévét nézni, mivel ugyanazokat láthatná, amiket 10 éve is látott. Kattints ide és mondd el véleményedet te is: szerinted létezik karácsony Reszkessetek betörők nélkül? A következő oldalon pedig mutatok pár vicces jelenetet a sokak által kedvelt, illetve nem kedvelt filmből! Lapozz egyet, és nem kell várnod karácsonyig! 

hirdetes

Hangolódás a karácsonyra, ezekkel a filmekkel!

A világ legjobb karácsonyi filmje – vagy mégsem? Idén is lesz Reszkessetek betörők!

hirdetes

A Reszkessetek betörők (eredeti cím: Home Alone, szó szerint: Otthon egyedül) 1990-ben bemutatott egész estés amerikai film, amelyet John Hughes írt és Chris Columbus rendezett. A zenéjét John Williams szerezte, a producere Mark Levinson volt, a főszerepekben Macaulay Culkin, Joe Pesci és Daniel Stern látható. A története egy nyolcéves kisfiúról szól, akit a családja véletlenül otthon felejt, mikor karácsonyi vakációra mennek. Az események akkor vesznek váratlan fordulatot, mikor a háznál felbukkan két betörő, és a kisfiú elhatározza, felveszi velük a harcot.

A Reszkessetek betörők minden idők egyik legsikeresebb karácsonyi filmje. A filmet három további folytatás követei. A sorozat többi részei is sikeresnek bizonyultak, 2009-ben pedig megdöntötték minden idők legtöbb bevételét hozó filmsorozatát. A filmet több Oscar-díjra is jelölték. Amerikában 1990. november 10-én, Magyarországon 1991. március 29-én mutatták be a mozikban.

A világ legjobb karácsonyi filmje – vagy mégsem? Idén is lesz Reszkessetek betörők!

 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Péter és Pál napja

Péter és Pál napja: az egyik legjelentősebb nyári ünnepkör, mely hagyományosan az aratási... Tovább

Parajdi sóbánya

Parajdi sóbánya: Holdbéli tájra emlékeztet a Parajd település mellett található sóbánya,... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek
X
Kövess minket facebookon!