hirdetes

Miért ez a világ legjobb melegszendvicssütője még ma is?

Sz.F., ZH

A válasz nagyon egyszerű is lehetne: azért mert a világ legjobb melegszendvicsét süthetjük a segítségével! Én viszont most egy teljes cikket szentelek a világ legjobb találmányának, nézzük, miért a legjobb mindenben ez a melegszendvicssütő! 

Bemutatom a világ legjobb melegszendvicssütőjét!

Használtál te is ilyen melegszendvicssütőt?

A legtöbb háztartás pótolhatatlan kelléke volt

Tényleg mindenhol ott volt, és nem véletlenül, nálunk is nagyon sokszor volt olyan, hogy a szülőknek, nagyszülőknek nem volt idejük/kedvük/pénzük arra, hogy főzzenek. Ilyenkor került elő az NDK-s AKA melegszendvicssütő. A család összes tagja kivette a részét a készítésből, az apa szeletelte a kenyeret, az anya tette rá a sonkát, a nagyobbik fiú reszelte a sajtot, a kisebbik pedig rászórta, végül mentek a szendvicsek a sütőbe. Pár pillanat múlva már készen is volt a finomság, előkerült a ketchup, a majonéz és már evett is mindenki. 

A legcsodálatosabb eszköz volt az egész világon! 

Volt? Miről beszélek…Még ma is a legcsodálatosabb! Tudod, hogy néz ki a mi konyhánk? Mikrohullámúsütőt, szuper kis hűtőt, különböző robotgépeket, kapszulás kávégépet találhatsz nálunk, és mellettük természetesen ott van ez az ezer éves (csak zárójelben merem ideírni: rendkívül ronda) csodamasina is. 

hirdetes
hirdetes

A legnagyobb baj akkor történt, amikor elromlott

Sajnos megtörtént a baj, és a jó múltkorában elromlott ez a szegény jószág. Mondanom sem kell, az egész család meggyászolta, sajnos ki is kellett dobunk, mert lehetetlen lett volna megjavítani. Ezután kipróbáltunk mindent, ilyen meg olyan szendvicssütőt vettük, próbálkoztunk a tűzhely sütőjével, de nem volt ugyanolyan, sőt, pocsék volt minden egyes melegszendvics, amit nem ezzel a készülékkel készítettünk! 

Mi a titka a világ legjobb melegszendvicssütőjének?

Nagyon gyorsan és nagyon egyszerűen elkészíthető segítségével a melegszendvics, nagyon jó élményt nyújt, ahogy nézhetjük pirosan felizzani a fütőszálat. Csak szeretni lehet, ahogy a sajt a szendvicsek tetején bugyborékol, majd olyan szépen átsül, mintha csak a képzeletünkben járnánk. Oda kell rá figyelni, mert a legtöbb helyen megégeti a kezünket, általában csak egy helyen lehet felnyitni a tetejét.

Valamint azért is oda kell figyelni, mert ha benne hagyjuk a szendvicset több időre, akkor bizony kapargathatjuk az elszenesedett részt. Ez a készülék egyszerűen jó, nem szép, de jó, és szerethető, mi több, imádható! Ahogy írtam a cikket, meg is éheztem, közben elkészítettem pár melegszendvicset, még könnyebben ment az írás. Ha még nem használtál ilyen készüléket soha, akkor minél hamarabb szerezz be egyet, nem fogod megbánni, csak akkor, ha nem így cselekszel! 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Fehér magyar tyúk

Fehér magyar tyúk: Ha vidéken sétálgat az ember, akkor a barna tyúk mellett ez az a fajta,... Tovább

Születésnapi buli Budapesten

Egy jeles napot meg kell ünnepelni. A születésnapok fontos események az emberek életében,... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Gasztronómia Magyar Magyarország Retró
X
Kövess minket facebookon!