hirdetes

Romantikus Hangulatban Gyömrőn: Vízen Úszó Gyertyák Varázsolják el a Látogatókat

ZH

Gyömrő, a romantika fővárosa ismét a meghitt pillanatok és romantikus élmények otthonává válik három napra. Augusztus 18. és 20. között már tizenegyedik alkalommal kerül megrendezésre az esemény, amely a városközpont gyönyörű tórendszerét helyezi a figyelem középpontjába.

úszó gyertyák éjszakája

Romantika Ünnepe Gyömrőn 2023

Az idén is visszatérő esemény méltán hívja fel magára a romantika fővárosa címet, amikor is a tófürdő vizén lebegő gyertyák tengerével teremtenek különleges hangulatot. A háromnapos program alatt a városközpont tórendszere gyertyaúsztatásnak és hangulatos koncerteknek ad otthont, amelyek méltó módon vonzzák magukhoz az andalogni és romantikára vágyókat.


Az esti gyertyaúsztatás mind fiatalok, mind idősek körében népszerű program, melyet a tó körül húzódó sétányról figyelhetnek meg a látogatók. Több ezer színes lámpás lebeg majd a Gyömrői Tófürdő vizén, varázsolva el a romantika iránt fogékony szívűeket.

RÜGY programjai 2023

A romantikus hangulatú eseményeken kívül a Romantika Ünnep Gyömrő programjai kiterjednek a családok számára is. A vidámpark, kirakodóvásár, bor- és sonkakóstolók mellett komoly- és könnyűzenei hangversenyek várják a látogatókat. Az esemény részeként fellép Caramel is, aki ingyenes nagykoncertjével szórakoztatja a közönséget.

hirdetes

A következő programokon keresztül élvezhetik a látogatók a romantika fővárosa varázslatos hangulatát:

•    CARAMEL INGYENES ÉLŐ NAGYKONCERT A KÖZPONTI PARKBAN
•    DJ. DOMINiQUE FERGETEG PARTY A KÖZPONTI PARKBAN
•    NYÁRI KÁROLY KONCERT A TÓPARTON
•    FUNKY BEACH PARTY A STRANDON
•    TÉRZENE, AKUSZTIKUS KONCERTEK
•    LIVE DJ-K
•    KARIBI TÁNCOSOK A STÉGEN

hirdetes
•    3 ESTÉS GYERTYAÚSZTATÁS
•    BORVACSORA FERENC PÁPA HIVATALOS MAGYAR BORÁNAK KÉSZÍTŐJÉVEL
•    SONKAKÓSTOLÁS MAGYARORSZÁG HIVATALOS SONKAMESTERÉNEK KAMRÁJÁBÓL
•    EGYEDI VENDÉGLÁTÓHELY PROGRAMOK, MENÜK
•    KIRAKODÓVÁSÁR
•    GYERMEKPROGRAMOK ÉS VIDÁMPARK
Töltsd el a romantika jegyében ezt a három napot Gyömrőn, és élvezd a vízen úszó gyertyák és a változatos programok által teremtett varázslatos hangulatot.


Romantika Ünnepe Gyömrőn – Az ideális randi program minden korosztálynak

A Romantika Ünnep Gyömrő egyedi varázsa nem csak a romantikára vágyó párokat, hanem a randizásra készülőket is vonzza. Az esemény lenyűgöző környezete és programjai tökéletes hátteret teremtenek egy emlékezetes randihoz. Az esti gyertyaúsztatás, a hangulatos koncertek és a tórendszer lámpásokkal teli vízfelülete romantikus hangulatot teremt, amelynek közepette együtt élhetik át a látogatók a meghitt pillanatokat.

A közös élmények és az esti fények altal teremtett intim atmoszféra ideális terepet kínál a kapcsolat elmélyítésére, és a párok közötti kötelék erősítésére. Ahogy a romantika fővárosa újra elbűvöl és ámulatba ejt, könnyedén válhat ez a rendezvény egy emlékezetes és tökéletes randi program részévé.

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Istállós-kő

Istállós-kő: Az Istállós-kő egy hegy, a Bükk-vidék második legmagasabb pontja. 958,1... Tovább

Kárpáti György

Kárpáti György: Kárpáti György a Nemzet Sportolója címmel kitüntetett háromszoros olimpiai... Tovább

Tovább a lexikonra
Belföld Érdekességek Európa Hírek Kirándulás Magyar Magyar történelem Magyarország Magyarság Programajánló Szórakozás Utazás