hirdetes

Ronaldo önként visszaadta az Aranylabdát, mert szerinte Messi érdemli meg!

Sz.F.

Cristiano Ronaldót sokan szeretik, és sokan nem szeretik, a mostani tette is megosztotta a közvéleményt, ugyanis visszaadta a neki megítélt Aranylabdát, mert elmondása szerint nem érdemli meg! 

Ronaldo önként visszaadta az Aranylabdát, mert szerinte Messi érdemli meg!

December 7-én kapta meg immáron ötödik alkalommal a rangos Aranylabdát a portugál zseni, ezzel pedig utolérte barcelonai riválisát, az argentin gólvágót, Lionel Messit. 2008, 2013, 2014 és 2016 után 2017-ben is a csúcsra ért Ronaldo, sokak szerint idén teljesen jogosan kapta meg a díjat, ugyanis a portugál válogatottal Európa-bajnoki címet szerzett, a Real Madriddal Bajnokok Ligáját, bajnoki címet, spanyol-, és európai Szuperkupát, illetve Klubvilágbajnokságot nyert. Nem mellesleg a BL gólkirálya lett 12 találattal, az új kiírásban pedig ő lett az első játékos, aki mind a hat csoportmeccsen be tudott találni az ellenfél kapujába.

Az Aranylabda átadásakor még nagyon büszke és boldog volt, megköszönt mindent a csapattársainak, a családjának, a barátainak, mindenkinek, aki mellette állt. Hozzátette, hogy nagyon pazarul érzi magát a Real Madridnál, szeretne még néhány évet a csúcson játszani, még több trófeát szeretni begyűjteni. A gálán kitért az Aranylabdák számaira is, elmondta, hogy nagyon büszke, de csakúgy, mint gyerekek esetében, hét Aranylabdáig meg sem szeretne állni, és hét gyereket szeretne!

Egyelőre a gyerekek vannak kevesebben, a portugál zseni negyedik csemetéje nem régen, 2017. november 12-én született. December közepén viszont történt valami, ami miatt Ronaldo visszaadta az Aranylabdát, a következő oldalon el is mondom, mi! 

hirdetes
Ronaldo önként visszaadta az Aranylabdát, mert szerinte Messi érdemli meg!

Mindenki nagyon várta ezt a napot, Ronaldo is, az események mégsem úgy alakultak, ahogy azt Madridban gondolták. A Real semmit nem tudott kezdeni a Barcelonával, a végeredmény pedig szinte megalázó lett, sima 3-0-ra nyert a katalán csapat. 

A rangadó után Cristiano Ronaldo kifakadt, és váratlan kijelentésre ragadtatta el magát, legalábbis ezt állítja a Mundo Deportivó, katalán sportlap. A portugál klasszis azt mondta, hogy hiába hangoztatta korábban, hogy ő a világ legjobbja, el kell ismernie, hogy ez nem így van, ugyanis Lionel Messi az, aki a világ legjobbjának tart, és ezért vissza is küldi a nem régen kapott Aranylabdát.                                                                                                    

hirdetes

Ronaldót próbálták lebeszélni a csapattársak az öltözőben, de a sportlap elmondása szerint a klasszis már fel is vette a kapcsolatot a France Football lap igazgatójával, aki nem is akart hinni a fülének.                                                                                                                                    

A karácsony sem bírta jobb belátásra Ronaldót, visszaküldte az Aranylabdát Párisba, ahol most teljes a tanácstalanság, ugyanis ilyenre még soha nem volt példa. Egyelőre úgy áll a dolog, hogy vagy nem adják oda senkinek sem 2017-ben hivatalosan az Aranylabdát, vagy valóban Lionel Messi kapja meg! Messi ezzel még jobban meglépne az Aranylabdás versenyben, ugyanis korábban 5-4-re vezetett, most ez az állás 6-4-re módosulna. A következő oldalon elmondom, hogyan reagált erre az argentin gólvágó, Messi! 

Ronaldo önként visszaadta az Aranylabdát, mert szerinte Messi érdemli meg!

Ami nálunk április 1, az Spanyolországban december 28. El Día de los Inocentes, azaz Aprószentek, vagy Ártatlanok napja, a nap, ami a bolondozásról szól, és a mások megvicceléséről. Ilyenkor barátaikat, ismerőseiket tréfálják meg az emberek, csakúgy, mint nálunk április elsején. Kreativitástól függően természetesen változhatnak ezek a tréfák, így sikerült idén elhinteni azt, hogy Ronaldo visszaadta az Aranylabdát. Szóval mielőtt bárki is a szívéhez kapott volna, megnyugtatjuk, hogy csak egy decemberi tréfáról van szó! 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Gyulai kolbász vagy gyulai pároskolbász

Gyulai kolbász vagy gyulai pároskolbász: Hungarikum. A Gyulai Kolbász története lassan... Tovább

Bükk

Bükk: szokás Magyarország második legnagyobb hegyének nevezni. A Bükkben található az... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Külföld