hirdetes

Öt ok, ami meggyőz, hogy ruha nélkül aludni jobb!

SZ.F.

A most következő cikkben megismerhetsz öt okot, ami meg fog győzni arról, hogy ruha nélkül nem csak, hogy jobb, de egészségesebb is aludni, próbáld ki minél hamarabb! 

Öt ok, ami meggyőz, hogy ruha nélkül aludni jobb!

Az emberek többsége valamilyen ruhadarabban alszik, viszont most megtudhatja mindenki, miért kellene ruha nélkül aludnunk! Nem meglepő, hogy aki ruha nélkül alszik, sokkal szebb látványt nyújt, az viszont már meglepheti az embereket, hogy egészségesebb is, hogyha ruha nélkül térünk az ágyba!

Egy felmérés szerint az emberek 10-15 százaléka alszik csak ruha nélkül, a legtöbbjük azt mondja, hogy szégyenlős, nem mer még a párja mellett sem ruha nélkül elaludni, ezért magára vesz egy pólót, nadrágot, vagy éppen egy pizsamát. A legtöbben ki sem próbálták még a ruha nélküli alvást, azt mondják, hogy így szokták meg, és így szeretik az szundítást.

Szóval az emberek nagyjából 80-90 százaléka nincs tisztában azzal, hogy milyen pozitív hatásai vannak a ruha nélkül alvásnak! A következő oldalon mondok nektek öt érvet, amik biztosan meg fognak győzni arról, hogy kipróbáljátok a ruha nélküli alvást! 

hirdetes
Öt ok, ami meggyőz, hogy ruha nélkül aludni jobb!

Nyugodtabb alvás

Azok, akik ruha nélkül alszanak, sokkal nyugodtabban, és szabadabban tudnak aludni. Ha pizsamában alszunk, az éjszaka folyamán jobban megnövekszik a testhőmérsékletünk, és forgolódni kezdünk. Ruha nélkül azonban kényelmesen, és nyugodtan alszunk.

Elkerülhetjük a baktériumokat

Ha ruha nélkül alszunk, elkerülhetjük a gombák, és a baktériumok elszaporodását. Ha ránk is kerülnek, a száraz bőrfelületen nem élnek túl sokáig. Ezzel ellentétben egy, a pizsama alá befülledt test ideális lehet számukra.

Fogyás

Ha ruha nélkül alszunk, csökken a kortizol szintünk, nyugodtabban alszunk, és ennek hatására a fogyási folyamatok is beindulhatnak. Ha fogyni szeretnénk, aludjunk pizsama nélkül.

hirdetes

Fájdalomcsillapító

Az éjszaka folyamán a ruha nélküli bőrünkön keresztül olyan pontok stimulálódnak, hogy azok jó hatással vannak a vérkeringés serkentésére. Ezáltal csökken a fájdalom is, ez főleg a hasfájás esetében lehet hatékony.

Javítja az önbecsülést

Sokan azért nem alszanak ruha nélkül, mert szégyellik. Próbáljuk ki, először csak egy éjszaka aludjunk ruha nélkül, meglátjuk, reggelre tele leszünk önbizalommal. Szakemberek szerint, minél több időt tölt valaki ruha nélkül, annál nagyobb lesz az önbizalma.

Forrás

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Népviselet

Népviselet: A magyar népviselet alatt a paraszti társadalom öltözködési szokásait értjük.... Tovább

Erzsébet kilátó

Erzsébet kilátó: A főváros tetején lévő csodás kilátó, melyről belátható az egész... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek