Sajtóközlemény - Fejlesztések a Gozsdu Gasztronómia Kft-nél

Sajtóközlemény

Fejlesztések a Gozsdu Gasztronómia Kft-nél

2023/március/24

A technológiai fejlesztés érdekében a projekt (VEKOP-1.2.6-20-2020-01442) megvalósítása során a konyhai berendezések korszerűsítésére, a biztonságtechnikai kamerarendszer cseréjére és bővítésére, erős áramú rendszerek átépítésére és cseréjére, a világítás korszerűsítésére és automatizálására, gépészet automatizálására, a külső környezeti zajok szűrésére és a burkolati elemek cseréjére biztonságosabbá tételére, valamint falfelületek frissítésére került sor.

A Gozsdu Gasztronómia Kft. vendéglátással foglalkozik, mely szektort a Covid világjárvány a legerősebben sújtotta. Az európai uniós pályázat következtében megvalósult beruházás növelte a Gozsdu Gasztronómia Kft. munkavállalóink elköteleződését és vendégeink elégedettségét, melyek hatására fokozódik tevékenységünk eredményessége.

A beruházásnak köszönhetően a vállalkozásban dolgozók számát sikerült a 2020. áprilisi szinten tartani, ami a vendéglátásban a pandémia miatti bezárások miatt a legnagyobb kihívás volt.

A pályázat a cég székhelyén valósult meg a pályázó által, a 1075 Budapest Király utca 13. alatt.

További információ:

Juhász Emese