hirdetes

Schobert Norbert: A vágódisznó kezdődik 100 kilónál, nem egy férfi

Bettina

Schobert Norbert ismét erősen nyílvánította ki a véleményét. 

Schobert Norbert

Országunk egészség guruja arra tette fel az életét elmondása szerint, hogy lefogyasztja a magyarokat, mivel szerint kellemetlenül túl sok a kórosan elhízott ember. Ezt a véleményét sosem titkolta, sőt kifejezetten nyers stílusban szokott hangot adni annak, hogy milyen mód tekint az elhízott emberekre. Ami biztos, hogy tanácsok helyett több a durva megjegyzés tőle, de talán éppen ezzel akarja elérni azt, hogy ne noszogatni kelljen az embereket a mozgásra, hanem vegyél észre magukat, hogy a testünk és egészségünk a legfontosabb, de ezzel nem foglalkozunk igazán annyit amennyit érdemelne. Norbi az egyik nap az aputestről beszélt, amely szerinte rendkívül ciki.

“Ha egy bizonyos kor után hízunk, akkor én úgy szoktam hívni, hogy kialakul a csimpánzcsöcs. Nekem is volt, nem is akartam leülni a strandon, mert milyen az, ha leül a Norbi egy koktéllal, lógó csöccsel. Ez undorító. Nagyon kemény munkát fektettem bele, hogy visszamenjek 70 kilóra, amire nagyon büszke vagyok!”

hirdetes

mondta Schobert Norbert, majd így folytatta:

“Vannak ilyen hülye mondások, amit a férfiak terjesztenek, és el is hiszik. Ilyen például, hogy egy férfi 100 kilónál kezdődik. Ez hülyeség, a vágódisznó kezdődik 100 kilónál.”

Ami sokkolta a közönséget, hogy Schobert Norbertnak a Gulág és Auschwitz jutott eszébe az elhízásról, ami lássuk be, hogy elég meredek párhuzam. A fitneszguru januárban arról beszélt egy tévéműsorban, hogy míg a magasság veleszületett dolog, azt el kell fogadni, de kövérnek senkit nem teremtett a jóisten és az elhízás ellen tenni kell!

hirdetes

Schobert Norbertnek tavaly volt egy nagy média botránya, ami lehet, hogy csak egy jó marketing eszköz volt tőle, de ami biztos, hogy jól sikerült, mivel hetekig, hónapokig mindenki erről beszélt és mindenki erről írt. Norbi volt a téma mindenhol. Azt mondta, hogy azért mennek tönkre a házasságok, mert szülés után meghízik a feleség, így aztán szerinte a férj számára már nem eléggé kívánatos.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Szótár insert teszt

Szótár insert teszt   Tovább

Vízilabda

Vízilabda: olimpiai sportág, melyet a magyar csapatok nagyon magas szinten űznek. A vízilabda... Tovább

Tovább a lexikonra