notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Schobert Norbi élő adásban dobta le a bombát – A nők a szülésnél hibáznak

hirdetes

A Schobert-bomba – A nők teszik tönkre a házasságot a szüléssel

B. Á.
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Már eddig is az egyik legmegosztóbb személy volt Magyarországon Schobert Norbert, a mostani ledobott bombája viszont azonnal robbant és nem is kicsit…Nézzük, mi történt pontosan! 

A Schobert-féle bomba betalált

Schobert Norbi és az első élő bomba

Igen, első, mivel több videó is készült, sajnos, vagy nem sajnos, ezt döntse el mindenki maga. A Facebook-on jelentek meg ezek a szokatlan élő bejelentkezések, amelyek arról szóltak, hogy mitől romlanak meg a házasságok, és mi lehet a hosszantartó, jó házasság kulcsa. A szűk tízperces videóban kezdte a filozofálást, „sajnos” csak ennyi idő állt a rendelkezésére, mivel a családdal ment ebédelni és várta már a steak. 

 

Elképesztő kijelentések…

Schobert Norbert szerint a házasságok többsége azért megy tönkre, mert a nők szülés után nem tudnak, vagy nem is akarnak lefogyni, emiatt pedig a férfiak már nem kívánják meg őket, félrelépnek, és a házasságnak vége is szakad. Nézzük a szavait változtatás nélkül!

hirdetes

 

„A nők számára sok esetben a lelkiszeretet is elég, meg a türelem a sze*hez, de nálunk férfiaknál ez mindig vágyból indul, ez testi vágy. Tehát nagyon nagy hazugság, amikor egy férfi azt mondja, hogy szeretetből, szívből kíván meg egy nőt – Nem, nem…Ő a nő külsejét kívánja meg, Tehát amíg egy nő meg tudja kívánni a férfinek a belső értékeit, addig ez a férfiaknál a külső. Sajnos a nők többsége a szülésnél cse**i el.

 

Ott cse**i el, mert úgy gondolja, hogy értéket adott a férfinek, a családnak – és tényleg adott értéket, csak a férfi sze***litása nem tudja ezt az értéket értékelni. És amikor az 58 kilós nő helyett a 78 kilós vagy 88 kilós hölgy döngő léptekkel a hálószobába, bizony a férfiak számára kínszenvedés. Egy darabig megy kamagra, meg a nem tudom, a po**ófilmnézés, de nem tudja megkívánni, és itt mennek tönkre az emberi kapcsolatok, és így lesznek a gyerekek félárvák, mert bizony, a nők felszedik azt a 20-30 kilót és nem tudják leadni.

 

Nem beszélve arról, hogyha terhességnél tényleg 20 kilót hízol, vagy 30-at, akkor a bőröd is olyan ocsmányul tönkremegy, hogy soha többet nem lesz ugyanaz a feszes, sze*i, csinos, vonzó bőr. Úgyhogy kedves nők, a férfiak miatt, és a boldog szerelem és sze***litás miatt muszáj, hogy megtartsátok a lánykori súlyotokat” A következő oldalon további részletek következnek! 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
432 110
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2020. JANUÁR 1. ÓTA:
882 932
Közösség

Szótár

Nyugat folyóirat

Nyugat folyóirat: A Nyugat a 20. századi magyar irodalom meghatározó folyóirata volt. Először... Tovább

Tihanyi félsziget

Tihanyi félsziget: A Tihanyi-félsziget a Balaton nagy félszigete, mely annak északi partjáról... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 2

Átlagos értékelés: 5.0

Érdekességek