hirdetes

Segíts életveszélyes betegséggel küzdő gyermekeknek egy vacsora elfogyasztásával!

VN

A karácsony a szeretet és gondoskodás ünnepe, ilyenkor mindenki szeret adni, valami jót tenni. Aki igazán szeretné, az pedig könnyen megtalálhatja a módját az adakozásnak. Egy budapesti étterem ugyanis példaértékű összefogásra buzdítja vendégeit! Akár egy vacsora elfogyasztásával is segíthetsz, hogy életveszélyes betegséggel küzdő gyermekek nagy álmai teljesülhessenek. Hogy hogyan? Mutatjuk!

Jótékonykodj vacsorázás közben

A karácsony az összefogás ünnepe

Karácsonykor nagyon sok szervezet óriási kampányokba, gyűjtőakciókba kezd, hogy valami jó célt támogathasson, ez lehet beteg gyermekek gyógyulásának megsegítése, a szegények támogatása, menhelyek kisegítése, vagy bármi, amivel valakinek, örömet és boldogságot lehet okozni. Idén te is szeretnéd kivenni a részed ebből? Akkor nem kell mást tenned, csupán beülnöd egy finom vacsorára kedd vagy péntek este a belváros szívében található Grey Goose Restaurant & Bar-ba, ugyanis a 17 és 21 óra közötti étel- és italfogyasztás 5%-át a Csodalámpa Alapítványnak ajánlják fel. A részletekről ITT olvashatsz bővebben.

Egy apró tett tőled, egy hatalmas öröm másnak

A Csodalámpa Alapítvány azon dolgozik, hogy életveszélyes betegséggel küzdő gyermekek álmai valóra válhassanak, ezzel is támogatva őket a gyógyulás rögös útján. Egy kis örömet szeretnének csempészni a gyermekek kórházban töltött szürke napjaiba, azzal, hogy teljesítik kívánságaikat. A gyerekek nem szeretnének nagy dolgokat, van, aki egy játékkonyhát, más egy szintetizátort, egy biciklit vagy egy telefont szeretne a barátaival való kapcsolattartásra. Ezek a hétköznapi emberek számára nem nagy dolgok is végtelenül boldoggá varázsolják őket. 

hirdetes

Jótékony célt szolgál a felajánlott összeg

De vannak nem ilyen egyszerűen teljesíthető kívánságok is, amik költségesebbek, vagy nagyobb szervezést igényelnek. Senkink nem kell bemutatnunk a gyermeki rajongást, hogy mennyire oda tudnak lenni dolgokért, és emberekért. Van, akinek a legnagyobb álma találkozni azzal, az emberrel, akire felnéz és a végtelenségig rajong. A Csodalápa Alapítvány már számos ilyen találkozót sikeresen megszervezett, például Johny Deppel, Dzsudzsák Balázzsal, vagy Arnold Swarzeneggerrel. Elképzelni is nehéz, hogy ez mennyi lelki támogatást jelent a gyerekeknek a gyógyulásban.

Összefogásra van szükség, hogy a kívánságok teljesülhessenek

hirdetes

Ha utaztál már valaha, és ebben pedig biztos vagyok, akkor tudod, hogy ez egy valóban feledhetetlen élmény, így nem csoda, hogy az életveszélyes betegségekkel küzdő csöppségek is szeretnék megtapasztalni azt. Disneyland, Lappföld, Lock Ness, mind-mind olyan kérés, aminek megvalósításához összefogásra van szükség. Az alapítvány minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy az álmokból valóság váljon.

Segíts te is, hogy még több álom valóra váljon

Csodák igen is léteznek! Az alapítvány már közel 3800 kívánságot teljesítettet az elmúlt 16 évben. Segíts egyetlen vacsorával, hogy ez a szám még több legyen! Fogyassz el pároddal egy finom vacsorát, vidd el családtagjaidat egy közös estére. IDE kattintva további részleteket olvashatsz a kezdeményezésről, és asztalt is foglalhatsz a Grey Goose étterembe! Tegyünk együtt ezért a csodás kezdeményezésért!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Keleti Ágnes

Keleti Ágnes: Magyarországnak 3, 5-szörös olimpiai bajnoka van, Keleti Ágnes az egyik... Tovább

Francia drazsé

Francia drazsé: az egyik legklasszikusabb magyar édességfajta. Maga a szó egyébként francia... Tovább

Tovább a lexikonra
Ételek Gasztronómia
X
Kövess minket facebookon!