hirdetes

Nem spanyol csapat fogja idén megnyerni a BL-t

Mi már most kimerjük jelenteni, hogy idén nem fog spanyol futballcsapat BL-t nyerni. Hogy mi ezt honnan tudjuk ilyen magabiztosan? Innen Ön is megtudhatja!

Nem nyer idén BL-t spanyol csapat

Mert már unalmas, hogy mindig ők nyerik. A Barcelonánál az a legnagyobb kérdés, hogy az idén idegenben pocsék teljesítményeket a pályára tevő csapat nem szalad bele egy újabb nagy pofonba? Náluk van a legjobb focista, övék a legfantáziadúsabb játék még mindig, de egyszerűen az történt velük, ami várható volt: kulcsposztokon újítottak sokat és idén még nem annyira érettek, hogy akaratukat május végén érvényesíthessék.

Kapusposzton ugyan a vártnál stabilabbak, de a védelem szinte tejesen új, középpályán nagyon sokat rotálnak- az egyik legjobb Rakitic például alig játszik- a csatársor pedig nem olyan termelékeny, mint eddig. Suarez meccsekre tűnik el, Neymar nem lő annyi gólt, Messi meg ha rossz, akkor az egész Barca rossz. A párizsi egy nagy pofon volt, kérdés, hogy képes lesz-e felállni belőle a csapat. Luis Enrique az idény végén távozik, az is kérdéses, hogy azokat a sztárokat, akik viszik a csapatot a hátukon és már tényleg mindent megnyertek,- mennyire tudja motiválni.

hirdetes
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

További cikkek ebben a témában

Szótár

Vízparti lakás

Egy vízparti lakás örök befektetés, különösen akkor, ha az a Balaton partján fekszik.... Tovább

Széchenyi-díj

Széchenyi-díj: Széchenyi-díj magyar állami kitüntetés, a korábbi Állami Díj helyett... Tovább

Tovább a lexikonra
Hobbim a futball