hirdetes

Melyik számot látod legjobban? Ezt árulja el rólad!

Sz.F.

Nézd meg a köröket, és döntsd el, hogy melyik számot látod a legjobban! Most megmutatjuk, mit árul el ez rólad! 

Melyik számot látod legjobban? Ezt árulja el rólad!

Ezeket az ábrákat legtöbbször arra használják, hogy megállapítsák színlátásunkat. A szemteszten egy méterről kell néznünk a számokat nagyjából három-négy másodpercen keresztül. Ha le tudjuk olvasni a számokat, az azt jelenti, hogy nincs gond a színlátásunkkal. Most viszont azt mutatjuk meg nektek, hogy mit árul el rólatok az a szám, amit a legjobban láttok a hat közül! 

Ha a 7-est látod a legjobban

Ha ezt a számot látod a legélesebben, akkor egy tüzes, felvillanyozó, boldog személyiség vagy, szeretsz a társaság központjában lenni. Nem lehet melletted unatkozni, mindig optimistán és pozitívan látod a világot, és mindig kész vagy egy kis mókázásra. Szeretsz a társaság központjában lenni, más emberekkel beszélni és valljuk be, jó is vagy benne. Szeretsz minden pillanatot kiélvezni, élj a mának elven éled az életed.

Ha a 13-ast látod a legjobban

Ha a 13-ast látod a legélénkebben akkor te egy negatív beállítottságú ember vagy, hajlamos vagy mindenben a rosszat látni, félsz mindentől. Alapjában véve depressziósabb, szomorúbb személyiség vagy, és sokszor magadat hibáztatod mindenért. Már egy rossz álom vagy akár egy balszerencse elég ahhoz, hogy elrontsa az egész napodat, sőt az egész hetedre hatással van. Ha valami rossz történik veled nehezen lépsz túl rajta, sokat őrlődsz, rágódsz a dolgokon. Ha társaságban vagy, akkor igyekszel a háttérben maradni. A következő oldalon folytatom, lapozz egyet, ha itt nem találtad meg a választott számot! 

hirdetes
Melyik számot látod legjobban? Ezt árulja el rólad!

Ha a 16-ost látod a legjobban

A 16-os számot látod a legtisztábban? Akkor te egy precíz, pontos, határozott ember vagy. Szereted a pontosságot, ezért mindenhova időben érkezel meg, vezető típus vagy, a társaság lelke. Mindig mindenben igyekszel naprakész lenni, gondosan figyelsz a megjelenésedre is, szereted, ha pedáns vagy. Szereted, ha minden rendben van az életedben, körülötted, nagyon fontos a család neked. Határozottságod mellett kevésbé vagy érzelgős, romantikus, ezt sokszor a szemedre is veszik.

Ha a 8-ast látod a legjobban

Ha a 8-as számot látod a legtisztábban, akkor te egy igazi művész vagy. Minden vonz, ami a művészetekkel kapcsolatos, szeretsz zenélni, rajzolni, festeni, a színészettel is kacsintgatsz. Nagyon szereted a természetet, ezért mindent megteszel, hogy a szabadban legyél, szeretsz sétálni, túrázni, ha kirándulásról van szó, akkor te vagy az első aki jelentkezel. Maga vagy a kedvesség, mindenkinek segítesz, ahol csak tudsz. Mindenkit képes vagy jobb kedvre deríteni.

hirdetes

Ha a 12-est látod a legjobban

A 12-est látod a legtisztábban? Akkor te egy romantikus és elbűvölő személyiség vagy. Szeretsz szerelmes lenni, ha valakit szeretsz annak mindent megadsz. Teljes szívedből hiszel a Nagy Ő-ben, és célod ezt el is érni. Könnyen sírsz, ezért ha egy megható filmet vagy műsort látsz a tévében azonnal elöntenek az érzések. Szeretsz másokról gondoskodni, nagyon figyelmes vagy másokkal.

Ha a 9-est látod a legjobban

Visszahúzódó, félénk emberke vagy, ha társaságban vagy akkor is inkább meghúzod magad. Kerülöd a nyilvánosságot, otthonülős típus vagy, akkor érzed magad biztonságban, ha körbe vagy vége olyan emberekkel, akik szeretnek. Önbizalmad valahol a béka segge alatt van, magabiztosságod sem a legjobb. Ez elég baj, mert alapból okos és tájékozott ember vagy, bármihez hozzá tudnál szólni. Növeld az önbizalmad, és a siker is garantált lesz.

Forrás

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Villányi borvidék

Villányi borvidék Magyarország 22 borvidékének egyike.  A Villányi borvidék úttörő... Tovább

Téli népszokások

Téli népszokások: Alapvetően meg kell különböztetünk a népszokásokat az időpontok... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek