hirdetes

Szedd magad cseresznye kalauz 2023 – Összeszedtük a legjobb "Szedd Magad Cseresznye" helyeket Magyarországon

ZH

Az érett cseresznyék édes illata, a meleg napsugár az arcodon, és a friss gyümölcsök saját kezeddel történő leszedésének öröme - valami különleges varázsa van annak, amikor ellátogatsz a "Szedd Magad Cseresznye" helyekre. Ez a cikk egy kalauzt nyújt ezekhez a helyekhez, ahol idén rengeteg cseresznyét szedhetsz fillérekért!

cseresznyeszezon

Szedd magad cseresznye helyek Magyarországon

A cseresznyeszezon köszöntéseképpen összegyűjtöttük a legjobb szedd magad cseresznye farmokat Magyarországon megyék szerint, hogy olcsón beszerezhesd ezt az isteni gyümölcsöt!

1.    Bács-Kiskun megye

Bács-Kiskun megye számos "Szedd Magad Cseresznye" helyszínt kínál, ahol élvezheted a cseresznyeszedés élményét. Látogass el Kecskemét közelében található cseresznyefarmokra, mint például a "Kujáni Tanya" vagy a "Bács-Zöldért Zrt." és válogass az ízletes cseresznyék között.

2.    Pest megye


Pest megyében is találhatsz kiváló "Szedd Magad Cseresznye" helyeket. Látogass el a csodálatos Gödöllő közelében található "Cseresznyéskert" nevű gazdaságba, ahol széles választék áll rendelkezésedre, és megízlelheted a friss cseresznyék ízét, vagy látogass el a szadaigyümölcsbe, Boros Gábor szadai őstermelőhöz.

Pest megyében még több termelőnél van lehetőségünk magunk szedni a cseresznyét: Piliskert Kft., Szobi Gyümölcsöskert, Venyi Gyümölcse Kft., Venter Mihály termelő Környén, Dobrovolni Magdolna Sóskúton, "Székely föld" Székely családi gazdaság Gyöngyösön.

3.    Veszprém megye


Veszprém megyében is vár rád számos lehetőség a cseresznyeszedésre. Látogass el a Balaton-felvidék szívében található cseresznyefarmokra, ahol gyönyörű környezetben, a hegyek között válogathatsz a zamatos cseresznyék közül. Veszprém megye szedd magad cseresznye helyei: Veszprém, Szabadságpusztai Hűtőházánál

hirdetes

4.    Szabolcs-Szatmár-Bereg megye


Ha északkeleti részén jársz az országnak, ne hagyd ki Szabolcs-Szatmár-Bereg megyét. Ez a régió a cseresznyetermesztésben is híres, és számos "Szedd Magad Cseresznye" helyszín található itt. Próbáld ki a Nyíregyháza közelében lévő cseresznyefarmokat, ahol a cseresznyeszedés mellett élvezheted a vidéki hangulatot.

5.    Baranya megye

Baranya megye is büszkélkedik néhány kiváló cseresznyefarmmal. Látogass el a Pécs közelében található "Szedd Magad Cseresznye" helyekre, mint például a "Cseresznyekert" vagy a "Gyümölcstanya". Itt megtapasztalhatod a cseresznyefejés kalandját és élvezheted a gazdag termést.

6.    Hajdú-Bihar megye


Hajdú-Bihar megye is otthont ad néhány lenyűgöző "Szedd Magad Cseresznye" helynek. Látogass el Debrecen közelében található termelőkhöz, ahol a gyönyörű tájban barangolva saját magad szedheted a friss cseresznyéket; Szabó Kertészet, Dancsi Kertészet

7.    Fejér megye


Fejér megye szintén rendelkezik néhány remek lehetőséggel a cseresznyeszedésre. Keresd fel Székesfehérvár közelében található "Szedd Magad Cseresznye" helyszíneket, ahol a cseresznyefák árnyékában sétálva gyűjthetsz saját termést.

hirdetes

Fontos tippek a cseresznyeszedéshez:

•    Ügyelj arra, hogy kényelmes ruházatot és lábbelit viselj, mely megfelelően védi a tested a napsütéstől és a természetes tereptől.
•    Használj napvédő krémet, hogy megóvd bőrödet a napégéstől.
•    Ne felejts el hozni egy kosarat vagy táskát, hogy kényelmesen tárolhasd a leszedett cseresznyéket.
•    Kérdezd meg a helyi termelőket a legjobb cseresznyefajtákról és az érett gyümölcsök helyéről a farmokon.
•    Tartsd tiszteletben a cseresznyefarmok tulajdonosait és a természetet, ne dobj el szemetet, és ne rongálj meg semmit a területen.

A "Szedd Magad Cseresznye" helyek Magyarországon kiváló lehetőséget nyújtanak arra, hogy fillérekért vásárolhassunk friss cseresznyét. Ezen helyek látogatása nemcsak lehetővé teszi, hogy magad szedhesd a gyümölcsöket, hanem egyúttal közelebb visz a természethez és a helyi gazdasághoz is.

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Vásárcsarnok

Vásárcsarnok: Európa második legszebb vásárcsarnoka, mely a budapesti Fővám tér mellett... Tovább

Hegyestű, Monoszló

Hegyestű, Monoszló: A Balaton-felvidéknek 9 tanúhegye van, a Hegyestű közülük az egyik. A... Tovább

Tovább a lexikonra
Belföld Érdekességek Ételek Gasztronómia Hírek