hirdetes

Mit árul el rólad a szemöldököd?

emszi

Számos szemöldök-fazon létezik, de mindegyikben van valami különleges, ami sokat elárul a viselőjéről! Most megtudhatod, hogy rólad mit mesél a szemöldököd!

Mit árul el személyiségedről a szemöldököd?

Ha a szem a lélek tükre, akkor a szemöldök e tükör kereteként szolgál. Habár nem mozog annyit, mint az ember szeme, és általában színeiben sem olyan változatos, mind méretben, mint formában rengeteg félét különböztetünk meg.

Észre sem vesszük, de hajunkhoz és más külsőségeinkhez hasonlóan rengeteget elárul rólunk, hogy milyen is valójában a szemöldökünk. Az alábbiakban láthatjuk a leggyakoribb fazonokat, és hogy mi mindent mesél is a személyiségünkről!

Hétköznapi szemöldökök

A közepes vastagságú és egymástól közepes távolságra elhelyezkedő szemöldökök a hagyományos értékek tiszteletére és a személyiség egységének megőrzésére utalnak. Az ilyen szemöldököket viselőknek nem szokása túldrámázni a dolgokat, éppen ezért mások kedvelik a társaságukat.

Extrahosszú szemöldökök

A hosszú szemöldökűek gyakorlatilag bármennyi stresszt képesek elviselni és rendkívül társaságkedvelők. Hihetetlenül élénk személyiségek, akik végtelen mennyiségű személyes erőforrással rendelkeznek és széleskörű az érdeklődésük is. Ha ilyen a szemöldököd, akkor bizonyára már hozzászoktál ahhoz, hogy fél kézzel is képes vagy megoldani a problémáidat, és ezeket ritkán osztod meg barátaiddal.

Rövid szemöldökök

Odafigyelsz a részletekre és mindig kiállsz magadért. Nem szereted hallani, ahogy mások a problémáikról panaszkodnak, mert néha neked is nehezedre esik megküzdeni a saját gondjaiddal. Ennek ellenére nincs olyan magas hegy, amit ne lennél képes meghódítani!

Folytatjuk a következő oldalon!

Mit árul el személyiségedről a szemöldököd?

Vastag szemöldökök

Tökéletesen bízol a benned lakozó erőben és külsőd vonzerejében. Az ilyen embereknek nem esik nehezükre a konfliktusok kezelése. Ha egyszer kitűzöl magad elé egy célt, akkor képtelenség megállítani téged, amíg el nem éred azt. Nem zavartatod magad mások véleményeivel, sokkal inkább arra törekedsz, hogy életedet a saját rended szerint, száz százalékban éljed. A vastag szemöldökűeket gyakran „szabad szelleműnek” is nevezik.

hirdetes

Vékony szemöldökök

A vékony szemöldökök belső gyengédségre utalnak. Nem kedveled a konfliktusokat, és próbálod a lehető legjobb tudásod szerint elkerülni őket. Mindig ott vagy, ha valaki szeretné megosztani a problémáit – rólad mintázták az együttérzést és a könyörületességet!

Magasan ívelt szemöldökök

Akiknek magas ívet ír le a szemöldökük, azok gyakran érzékenységet és elkülönítést mutatnak a kommunikáció terén. Amikor az emberek először találkoznak veled, valószínűleg félreértenek, mert azt hihetik, hogy öntelt és nagyképű vagy. Valójában csak nem szeretsz megnyílni azok számára, akik még nem nyerték el a teljes bizalmadat. A tökéletességre való törekvés és az önkritika két olyan tulajdonság, amit nem kell bemutatni neked.

hirdetes

Folytatjuk a következő oldalon!

Mit árul el személyiségedről a szemöldököd?

Alacsonyan ívelt szemöldökök

Egy alacsonyan ívelt szemöldököket viselő emberek kedves személyiséggel rendelkeznek, és nyugodtan bízhatsz bennük minden helyzetben. Az ilyen emberek gyakran magával ragadó személyiséggel rendelkeznek és tartós, hosszútávú kapcsolatokra számíthatsz velük.

Háromszögletű szemöldökök

Az éles, hegyes szöggel rendelkező szemöldökök dinamikus személyiségre utalnak: az ilyen emberek azonnal képesek felmérni az adott helyzetet és villámgyorsan hozzák meg a döntéseket. Az ilyen hirtelen, spontán cselekedetek néha nem éppen a legmegfelelőbb eredményeket hozzák, de ennek is megvan az előnye: az emberek biztosan nem unatkoznak a társaságodban! Született vezető személyiségek, akik remekül képesek inspirálni másokat és sosem rettennek meg a felelősségektől.

Kerekített szemöldökök

A kerekített formájú szemöldökök a kedvesség és gondoskodás egyértelmű hírnökei. Mindig beleéled magad mások problémáiba és sosem hagyod őket szó nélkül. Ha valakinek szüksége van egy kis segítségre, biztosan hozzád fordul majd!

Folytatjuk a következő oldalon!

Mit árul el személyiségedről a szemöldököd?

Majdnem egyenes szemöldökök

Az íveket mellőző szemöldökök analitikus beállítottságra utalnak – az első mindig az ésszerű gondolkodás. Mindig kétszer is leellenőrzöd, hogy valami száz százalékig megfelelő-e, mielőtt tovább haladnál, ez pedig életed minden aspektusára jellemző. Nem félsz olyan tényekere alapuló igazságokat kimondani, amikről mások inkább hallgatnának.

„Átlós” szemöldökök

Minél meredekebb szöget zárnak be szemöldökeid, annál erősebb érzelmeket és szenvedélyeket rejt a lelked. Mély nyomot hagysz azokban, akikkel találkozol. Az ilyen emberek mindig tudják, hogy mit akarnak elérni az életben és képesek megtalálni a leghatékonyabb és leggyorsabb módszert, hogy elérjék céljaikat.

Alig látható szemöldökök

Egy igazán ritka változat: az ilyen világosabb színű szemöldökök fazonját nehéz megállapítani, hiszen nehezebb észrevenni őket az ember arcán. Gyakori jelei a bizonytalanságnak – hajlamos vagy kételkedni önmagadban és képességeidben, ami félénk, szégyenlős személyiséget eredményez. A rámenősség és agresszió nem tartoznak a főbb tulajdonságaid közé. Ideje ledobni ezeket a hamis kételyeket, és meghódítani a világot – képes vagy rá!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Törley pezsgő

Törley pezsgő: Hungarikum. Hagyomány és minőség 1899-óta. Maga a márkanév tehát immáron... Tovább

1000 éves határ

1000 éves határ: 1956-ig Gyimesbükk településrésze volt, ebben az évben önálló település... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek