hirdetes

Hova érdemes a hétvégén ellátogatni?

Puskás Rékka
Milyen programok várnak a hétvégén az országban?

Szombathely

A szombathelyi AGORA-Művelődési és Sportházban számos gyermek, ifjúsági és családi program kerül megrendezésre. Szeptember 12-én a Tűzokádó játszóházban várnak interaktív játékok bátor királyfikra és harcias királylányokra, a Gyermeksziget nevű esemény keretein belül.

Baja

A bajai Városi Színházteremben szeptember 12-én szombaton operett előadás lesz megtekinthető, a legnépszerűbb bécsi és budapesti operettszerzők legismertebb műveiből lesz hallható egy válogatás. 

Dunaújváros

Dunaújvárosban a Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza ad otthont néhány előadásnak a hétvégén. Megtekinthető Babits költői elbeszélése, a Jónás könyve, Lewis Carroll: Alíz Csodaországban című műve táncjáték formájában, illetve a János vitéz, a VARIDANCE és a Bartók Táncszínház előadásában.

Pécs

Szeptember 12-én és 13-án egyaránt megtekinthető lesz a Boeing, Boeing – Leszállás Párizsban című vígjáték két részben, a Pécsi Nemzeti Színházban. Ugyancsak Pécsett kerül megrendezésre a Pannon Backstage Fesztivál, a Zsolnay negyedben, a Pannónia Rádió rendezésében. A fesztiválon fellép: a TRIYO zenekar, a ROCK MILADY- BÍRÓ ICA (Metál Lady), RUDÁN JOE, a SKOGE, Szabca és a Fiktív Alkotók – Felkai Mikivel és a PIRAMIS zenekar!

hirdetes
hirdetes

Debrecen

Koncertek tekintetében Debrecen sem marad el. Szeptember 12-én fellép többek között az Intim Torna Illegál, a Hobo75, és a Leander Kills/Burnout. De most először kerül megrendezésre a Total Dance Festival is, az ország legnagyobb retro-show-ja.

Gyula

Gyulán ki lehet próbálni az éjszakai wellnesst, a gyulai Várfürdőben, szombatonként 20:00-24:00 között. Az éjszakai élményfürdőzés az AquaPalotában mindenképp nagy kaland, érdemes kipróbálni!

Szigetvár

Szigetváron szeptember 12-én a 16. századi viseletet és fegyvereket bemutató programsorozat várja az érdeklődőket, a Szigetvári Várban. 12-én ráadásul középkori páncélos vívótorna is megtekinthető lesz a Zrínyi Napok alatt.

Szarvas

Szarvason, a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság központja mellett található a Körösvölgyi Látogatóközpont, egy természetvédelmi kiállítás, számos programmal és szolgáltatással. Állandó és időszakos kiállítások egyaránt helyet kaptak itt, ezáltal mindig tud érdekességekkel szolgálni. A hétvégén nyugdíjas csoportoknak is szerveznek kirándulást, Színpompás ősz a ligetben címmel. Ez egész szeptemberben elérhető lesz, csupán előzetes jelentkezés szükséges hozzá.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Esterházy kastély Fertőd

Esterházy kastély Fertőd: A fertődi Esterházy-kastély épületegyüttese és a benne látható... Tovább

Weörös Sándor

Weörös Sándor: a 20. század első felének egyik legkiemelkedőbb író, költő alakja volt,... Tovább

Tovább a lexikonra
Kirándulás Magyar Magyarország Utazás
X
Kövess minket facebookon!