hirdetes

Szerintünk nincs 2020-ban ennél meghatóbb karácsonyi reklám

Bettina

Itt az idei év legmeghatóbb karácsonyi reklámja. Tuti neked is könnybe szökik a szemed, ha végig nézed ezt a karácsonyi reklámot.

karácsonyi reklám 2020

Megtaláltuk 2020 legmeghatóbb karácsonyi reklámját!

Mi elkezdtük felderíteni és meg is találtuk. Minden évben megjelennek számos karácsonyi reklámok, ilyenkor nagyon ügyelnek arra, hogy többségben ez megható legyen, és a karácsony fontosságának üzenetét tudja közvetíteni. Ennél a reklámnál szem nem marad szárazon, szó szerint...mi megkönnyeztük, és valószínűleg ti is megfogjátok. Ennyire aranyos reklámot nagyon régen láttunk, ez lett 2020 legmeghatóbb karácsonyi reklámja!Főszerepben egy nagypapa látható, aki az ünnep előtt elkezdett azért edzeni, hogy amikor eljön az ideje felemelhesse az unokáját, és együtt tehessék fel a karácsonyfa tetejére a csúcsdíszt. Az év egyik legmeghatóbb karácsonyi reklámját Doc Morris, német gyógyszercég alkotta meg. A nagypapa elszántan edz minden nap, ezt a család egyáltalán nem érti, hogy miért. Egészen addig míg ki nem derül karácsony estéjén, mi volt a nagypapa igazi motivációja, hogy minden nap közelebb kerülhessen ahhoz a pillanathoz amire vágyik. 

hirdetes

A karácsonyi reklámban mikor a nagypapa az ajándékkal megérkezik a családhoz, az unokája leszalad hozzá a lépcsőn.  (Itt már tuti könnyekben fog állni a szemed.) Egy csillogó, aranyszínű csúcsdíszt ajándékozott az unokájának a nagypapa.  A nagypapa a kislányt pedig már könnyedén kapja fel, hogy a plafonig érő karácsonyfa tetejére együtt helyezhessék fel a csillagot.

Kíváncsi lettél, hogy néz ki és mitől olyan megható? Nézd meg a reklámot!

Ez a reklám tökéletesen mutatja be, hogy mennyire fontos a család és a szeretet, amire a karácsony a legjobb ünnepünk, hogy emlékeztessen. A karácsonynak tényleg az ilyen őszinte szeretetről kell szólnia és ez a karácsonyi reklám ezt tökéletesen bemutatja. Nincs is többre szükség. Család, béke és szeretet. Reméljük, hogy mindenkinek ennek a háromnak az egységében fog telni a karácsony, ami hamarosan itt van. Figyeljünk szeretteinkre, legyünk türelmesek és nyitottak a másik felé. Amikor ilyen nehéz időket élünk, mint jelenleg a vírus ne engedjük azt, hogy a szeretet ünnepe ne tudjon kiteljesedni. Legyünk mi is ugyan ilyen szeretettel családunk felé, mint a karácsonyi reklámban szereplő nagypapa az unokája felé. Ennél nincs is fontosabb. 

hirdetes
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Anyák napja

Anyák napja: Ez is a tavaszi ünnepkörhöz tartozik, talán a legszebb nap, mikor az édesanyákat... Tovább

Elie Wiesel

Elie Wiesel: a 14 magyar Nobel-díjas tudós egyike.  1986-ban Nobel-békedíjat kapott, mint... Tovább

Tovább a lexikonra
X
Kövess minket facebookon!