hirdetes

Azahriah, Martin Garrix, Sam Smith és mások: A Sziget 2024-es fellépői garantáltan lenyűgöznek!

NA

A Sziget Fesztivál 2024-es fellépőinek bejelentése már most hatalmas izgalmat kelt a fesztivál rajongók között. Az első körben közel negyven név látott napvilágot, köztük olyan headliner szintű világsztárok, mint Fred again.., Martin Garrix, Sam Smith és Stormzy, és hazánk egyik legnépszerűbb előadójáról, Azahriáról se feledkezzünk meg. Nézzük, kire számíthatunk még idén a Sziget Fesztiválon. 

Sziget Fesztivál Azahriah

Sziget Fesztivál 2024: nagy világsztárok várhatóak

"Már a 2023-as Sziget alatt rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk azzal kapcsolatban, hogy mekkorát fejlődött a fesztivál szinte minden téren a 2022-es Szigethez képest, az eddigi early bird jegyeladásokból pedig azt látjuk, hogy hatalmas az érdeklődés a 2024-es fesztiválra” – mondta Kádár Tamás, a Sziget főszervezője.

“A mostani bejelentésből pedig, ami egyelőre csak az első „csomag”, már az is kiderül, hogy idén ugyanúgy jelen lesznek majd a Szigeten nagy világsztárok, aktuális előadók és frissen felfedezett, kurrens zenei különlegességek is, így műfajtól függetlenül mindenki kedvére válogathat az erős és izgalmas zenei kínálatból” – kezdte a bejelentést a főszervező, hozzátéve: „eddig négy nagyszínpados “főfellépő” jelzett vissza a meghívásunkra, és reményeink szerint még a 2024-es év elején tovább bővül a Nagyszínpad két esti, kiemelt sávjában fellépő headliner szintű világsztárok sora.”

Sziget Fesztivál 2024: Fred again…, Martin Garrix, Sam Smith

Az idei Sziget Fesztivál után már most izgalmasan formálódik a 2024-es esemény fellépőinek listája. Fred Gibson, ismertebb nevén Fred again.., az elektronikus zenei színtér egyik legfrissebb és legnagyobb nevét képviseli. 

A "modern popzene legkurrensebb EDM-producere" címet viselő művész most először lép fel a Szigeten. Martin Garrix, a világhírű holland DJ, bárhova is jár a világban, hatalmas bulit hoz magával. A közönség kívánságára újra részt vesz a Szabadság Szigetén. 

hirdetes

Sam Smith 2014-ben robbant be a zenei élet élvonalába, és azóta is számos díjat gyűjtött be. Idén új albummal jelentkezett, és fantasztikus show-jával először lép fel a Szigeten. A londoni rapper és dalszerző, Stormzy, a grime műfaj ikonja, idén új lemezt ígér, és a Szigeten is várhatóan lenyűgözi majd a közönséget.

Az idei Sziget Fesztiválon számos zene stílussal találkozhatunk

A Sziget Fesztivál fellépőinek listája tovább bővül Louis Tomlinsonnal, aki a One Directionből lett ismert és most már szólókarrierjével is hódít. A Four Tet néven ismert Kieran Hebden, az elektronikus zene egyik legtehetségesebb és legbefolyásosabb művésze, szintén ott lesz a Szigeten. A Big Thief zenekar tavaly megjelent albumával érkezik, és a Fontaines D.C. után a brit grime színtér meghatározó alakjai is felsorakoznak, mint az ANOTR, Honey Dijon, vagy a Crystal Fighters.

10 év után magyar előadó lép a Sziget Nagyszínpadára

Az elmúlt tíz év szünet után újra magyar előadó lép majd a Sziget Nagyszínpadára, és ezúttal Azahriah került a reflektorfénybe. A tehetséges művész kiemelt előadóként fogja szórakoztatni a közönséget 2024. augusztus 8-án, az esemény záróprodukcióját megelőző időszakban egy olyan koncerttel, amelyet a szervezők ígéretek szerint „minden extrával megspékelt” készülnek szolgáltatni.

hirdetes

Azahriah először mutatkozott be a Sziget közönségének 2022-ben, és azóta gyorsan vált az ország egyik leghallgatottabb előadójává. Koncertjei telt házakkal büszkélkedhetnek, és még egy európai turnén is bebizonyította, hogy nemcsak hazai, hanem nemzetközi szinten is képes lenyűgözni a közönséget.

Az elmúlt két évben Azahriah pályafutása lényegében robbanásszerű fejlődésen ment keresztül, és most, 2024-ben csupán néhány fesztiválkoncert erejéig tér vissza a színpadra. Azonban a Sziget-fellépés minden bizonnyal kiemelkedni fog a többi közül, ígéretét pedig a fesztivál szervezői is megerősítik.

Az augusztus 8-án tervezett koncerttel kapcsolatban a szervezők garantálják, hogy Azahriah színpadi jelenléte minden elképzelhető extrával meg lesz spékelve. A magyar művész tehetsége és energiája így ismét méltó módon képviseli majd az országot a Sziget Nagyszínpadán, és a közönség biztosan felejthetetlen élményben részesül a zenésztől

JEGYEK ITT KAPHATÓAK!


 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Darvas Iván

Darvas Iván: az egyik leghíresebb magyar színészről beszélhetünk személyében. Darvas Iván... Tovább

Ukrajna

Ukrajna: Ukrajna kelet-európai állam. Keletről és északkeletről Oroszország, északnyugatról... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek