hirdetes

Szilágyi Liliána: „Bántalmazott az apám. Testileg. Lelkileg. Szexuálisan”- sokkoló vallomás az európai bajnok úszónőtől

VN

Szilágyi Liliánát bizonyára a legtöbben ismerjük, ugyanis fiatal kora ellenére nagyon sok csillogó érmet hozott már el nekünk az úszómedencéből. Most azonban egy teljesen más téma miatt kell róla írnunk sajnálatosan.

Szilágyi Liliána bántalmazása

Szilágyi Liliána erőszak áldozata lett

Szilágyi Liliána egy érzelmes Instagram bejegyzésben mesélte el a történetét, miszerint apja hosszú évekig bántalmazta. Az ezzel egy időben közzé tett  D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorának legújabb epizódjából nagyon sok részletre derült fény az üggyel kapcsolatban, többek között arra is, hogy nemcsak ő, hanem a család más tagjai is áldozatok voltak, és hogy az Olimpiai készülés során is adódott ebből nehézsége a sportolónak.

Bántalmazott vagyok. 25 év után készen állok kimondani a valaha létezett legnehezebb szavakat számomra. Megannyi fájdalom és küzdelem után, felállok és bármennyire is tudom, hogy egy rendkívül megosztó téma akkor is beszélni fogok róla, mert szükséges. Bántalmazott vagyok. Méghozzá egy olyan ember által akitől eredendően a legnagyobb szeretetet és elfogadás kellett volna, hogy kapjam. Bántalmazott az apám. Testileg. Lelkileg. Szexuálisan. Gyermekkoromtól kezdve. Folyamatosan és kiszámíthatatlanul, ha épp olyan kedve volt, élvezve a hatalmának a gyakorlását felettem. Legyen szó testi fenyítésről, megfélemlítésről, szeretet és figyelem megvonásról, avagy szexuális visszaélésről” – írja Szilágyi Liliána posztjában. Hozzátéve: Az apámnak is minden bizonnyal lesz erre válasza. Az apámnak, a jómódú, tökéletes modorú ügyvédnek és a gyerekekkel foglalkozó úszóedzőnek. Akiről valószínűleg senki nem hinné, hogy a négy fal között milyen az igaz énje valójában"
hirdetes

hirdetes

Az úszótársadalomban sajnálatosan nem egyedi az eset. Egyre több hasonló botrány robban ki mostanában, emlékezzünk csak a nem is olyan régen tett Cseh László nyilatkozatre Turi Györgyről. Az Elviszlek magammal című műsorának részéből nagyon sok hasznos információra tehetünk szert, megható jelenetekből nincsen hiány. Nem is tudjuk mit írjuk, azt, hogy reméljük, hogy sokaknak segítség lesz, vagy inkább kívánjuk azt, hogy ne kerüljön soha senki hasonló helyzetbe, és csak a videó révén kelljen negatív érzéseket megtapasztalnia….
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Madarasi Hargita

Madarasi Hargita: A Madarasi-Hargita a Hargita-hegység és Székelyföld legmagasabb hegycsúcsa,... Tovább

Szigligeti vár

Szigligeti vár: A vár csodálatos környezetben, a Balaton-felvidéken, Szigliget falu mellett, a... Tovább

Tovább a lexikonra
Belföld Érdekességek Sport