hirdetes

Az 5 legjobb színválasztás egy májusi esküvőre - Ezek az árnyalatok segítenek életre kelteni egy tavaszi esküvőt

ZH
Frissítve: 2024.04.16
Frissítette: ZH

A meleg időjárás, a napsütés, a virágzó fák és virágok miatt május az év egyik legszebb időszaka egy esküvőre. Ez a tavaszi hónap nemcsak festői hátteret biztosít a szertartásokhoz és a fogadóhelyekhez – különösen a szabadban –, de rengeteg előnyt is kínál. Mivel május közvetlenül a nyári esküvői őrület előtt érkezik, azt tapasztalhatjuk, hogy a szállodák, helyszínek és repülőjegyek kedvezőbb árakat kínálnak ehhez képest.

májusi esküvő

Legjobb dekorációs színek egy májusi esküvőhöz

Mivel a május tele van életerővel és lendülettel, ez a hónap olyan sok gyönyörű színsémának ad helyet, amelyek kiegészítik a környező táj természetes árnyalatait. A narancssárga árnyalatú élénk rózsaszín palettáktól a fehér és zöld időtlen árnyalatáig minden esküvőtípushoz megtaláljuk a megfelelő kombinációt, amely az esküvői helyszínek bármilyenjéhez illik, legyen szó kerti szertartásról, erdős helyszínről vagy tengerparti buliról.


Megkerestünk néhány esküvőszervezőt, akik megosztották a színpalettát, amelyet imádnak egy májusi esküvőn, valamint tippeket adtak, hogyan építsd be ezeket az árnyalatokat a különleges napodba. A legjobb színkombinációk egy májusi esküvőre:


1.    Fehér és zöld

Míg a fehér és a zöld sokoldalú választás az év bármely szakában, ez a színkombináció különösen illik egy májusi esküvőre. Sőt, szinte bármilyen esküvői stílushoz használható. Ha hajlamos a klasszikusabb stílus felé vonzódni, ezt a színpalettát érdemes megfontolni. Akár bent házasodsz, akár szabadtéri esküvőt tervezel, ezt a kombinációt életre keltheted szezonális virágzással és növényzettel a folyosón és a fogadóasztalokon. Álmodoztál már egy bohém stílusú ünneplésről? Építsd fel a színpalettát rattan lámpásokkal és pampafűvel a szertartás és a fogadás során. És ha egy elbűvölő esemény az, amit mindig is elképzeltél, tudd, hogy a fémes evőeszközök és az aranykeretes kiegészítők is remekül játszanak a színkombinációval.

hirdetes


2.    Pops of Pink

Ha játékosabb színpalettát szeretnél a májusi esküvődre, fontold meg a fényes, ütős rózsaszín és a kedvenc semleges színek párosítását. A nyár előjátéka, a rózsaszín változatos árnyalatai egyszerűen szórakoztatóak. Bármilyen merész vagy finomak is lehetünk a színekkel: Szeretjük az olyan ötleteket, mint a meghívók rózsaszín borítékba vagy rózsaszín viaszpecséttel való lezárása, fogadalmak cseréje egy rózsaszín virágív előtt vagy asztaloknál, ahol rózsaszín felhők borulnak. a baba lehelete, orchideák és rózsák tornyosulnak feletted. Míg a fehér, akril és fémes elemek segítik ezt az árnyalatot a legjobban kiemelni, használjunk egy Pantone színtáblázatot, ha további tónusokat szeretnénk bevonni.


3. Rózsaszín és narancs

Ha szereted a rózsaszínt, de nem állsz készen arra, hogy egyedül az árnyalat mellett kötelezd el magad, fontold meg, hogy párosítod egy kiegészítő színnel, például a narancssárgával. Ez a színes esztétika megfelelő hátteret biztosít szertartásokhoz vagy fogadásokhoz egy farmon, szőlőben vagy tengerparton. Keverd ezeket a gyönyörű színeket rengeteg gyertyával az asztalon, egy elegáns vázával és egy tompa tónusú, a virágokhoz illő szalvétával, valamint egy kézzel festett menüvel. Trópusi témához pálma- és monsteraleveleket is beépíthetsz, vagy kockás terítőt piknik jellegű bulihoz.


4. Rózsaszín, őszibarack, korall és levendula

A májusi esküvőd színpalettája tetszőleges számú árnyalatot tartalmazhat – nincs olyan szabály, amely szerint csak egyet vagy kettőt kell választania! Ha tetszik a rózsaszín és narancssárga kombináció ötlete, építs rá, és adj hozzá őszibarackot és levendulát a keverékhez, hogy még dinamikusabb és magával ragadóbb legyen. A színfoltok érdekességet és szeszélyességet kölcsönöznek az esküvői tervezésnek. Ezek a tónusok tavasszal isteniek, mint az ebben a szezonban növekvő természetes növényvilág felé. Mivel azt szeretnéd, hogy ezek az árnyalatok legyenek a nagy nap középpontjában, a tervező azt javasolja, hogy keress fel egy kertet vagy művészeti múzeumot, amely inkább passzol ehhez a színsémához, mintsem versenyez vele. Mivel ezek az árnyalatok felkeltik a figyelmet, válassz semleges színű székeket a színes oltár elé, vagy válassz semleges asztali futófelületeket a mintás terítőhöz az egyensúly érdekében.

hirdetes


5. Semleges tónusok

A semleges árnyalatokkal soha nem tévedhetsz, ez alól a májusi esküvők sem kivételek. Bár egyszerű, szinte bármilyen helyre és helyszínre alkalmas. A fehér és a bézs színek valószínűleg eszünkbe jutnak, de a sárgaréz, az arany, a fa és a fekete ékezeteket is meg lehet ölelni. Rendezvényed díszítéséhez fontold meg a fehér és pezsgő ágyneműre elhelyezett pampás fű középső díszeket, valamint arany evőeszközöket és kristályüvegeket díszítő terítékeket.
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Lipicai

Lipicai: Legendás magyar lófajta. A lipicai története 1580-ban kezdődött, amikor a mai... Tovább

Magyar találmányok

Magyar találmányok: A magyar találmányok nélkül a világ ma nem tartana ott ahol tart. Ez... Tovább

Tovább a lexikonra
Alkotás Érdekességek Programajánló Szórakozás