hirdetes

Szívszorító hír, elhunyt Siklósi Örs, az AWS frontembere

Bettina

Szomorú hírre ébredtünk ma, Siklósi Örs 29 évesen elhunyt. A fiatal frontember leukémiával küzdött, de sajnos szervezete nem bírta tovább a harcot a betegséggel. Szeretnénk mi is megemlékezni Örsről, aki egy kimagaslóan tehetséges fiatal feltörekvő zenész volt, értékes barát, nagyszerű férj és egy csodálatos ember, aki mindig pozitívan és lehetetlent nem ismerve küzdött céljaiért. 

Siklósi Örs 29 évesen hunyt el

Szomorú hírt jelentette be egy ismert magyar együttes az AWS. Meghalt a zenekar frontembere, Sikósi Örs. A zenekari tagok kialakítottak a budapesti Akvárium klub lépcsőinél egy részt, ahol lehetőségük van a rajongóknak gyertyával, mécsesekkel, virággal megemlékezni. A zenekar a Facebook oldalán jelentette be a hírt szívszorító mondatokkal:


“Elmondani az elmondhatatlant, leírni a leírhatatlant. Ez az, amit most meg kell tennünk. Júniusban Örsnél leukémiát diagnosztizáltak. Megszakadt szívvel tudatjuk veletek, hogy tegnap, február 5-én társunk, barátunk, testvérünk, Siklósi Örs 29 éves korában hosszú küzdelem után távozott közülünk. 
Januárban tervezett kiállni elétek és a nyilvánosság elé, hogy elmesélje a történetét a betegséggel kapcsolatban. Tavasszal készült kiadni első szólólemezét, amit kiegészített zenekaros felállással, nyáron készült volna az AWS legújabb, ötödik nagylemeze és ősztől indultak volna újra a koncertek. 

hirdetes
Csodálatos erővel és kitartással vitte végig az egész időszakot, bátorsága és kitartása példaértékű. Elvesztése felfoghatatlan és felbecsülhetetlen veszteség. Határtalan kreativitása, dalszövegeinek mélysége, színpadi jelenlétének elsöprő energiája és karizmája pótolhatatlan űrt hagy maga után, nem csak a mi életünkben, de a magyar könnyűzene és művészet világában is. 
Örs maga volt a tűz, melegszívű, szerető barát és társ. Rendkívül impulzív és inspiráló személyiség volt. Mindig lehetett rá számítani, sosem hagyott cserben senkit, elképesztően nyitott és szerető szívű ember volt. Ahogy ő szokta mondani másokra, Örs egy csoda volt. 
Öleljük a családot, a barátokat és mindenkit, akinek akárcsak a dalain keresztül, de volt szerencséje megismerni Örsöt. 
hirdetes
Búcsúzunk tőled, barátunk, szerelmünk, testvérünk, fiunk, példaképünk, Örs, Te Csoda!”

 

Mint tudatják, Siklósi Örs januárban szeretett volna kiállni a nyilvánosság elé, hogy elmesélje a történetét a betegséggel kapcsolatban. Tavasszal készült kiadni első szólólemezét, amit kiegészített zenekaros felállással, nyáron készült volna az AWS legújabb, ötödik nagylemeze és ősztől bíztak abban,. hogy indulnak újra a koncertezések, de sajnos ez már nem fog úgy megvalósulni, ahogy ők eltervezték.

Mi ezzel a dalával szeretnénk megemlékezni Örsről;

“Lelket vennék
Mert minden más csak kellék
Eldobható
És nélküle többé nem lehetek jó”

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Lehel kürtje

Lehel kürtje: a magyar történelem egyik leghíresebb darabja. Lehel kürtje Lélnek,... Tovább

Keleti Pályaudvar

Keleti Pályaudvar: Fővárosunk egyik fejpályaudvara, melyet még az 1800-as évek végén... Tovább

Tovább a lexikonra
X
Kövess minket facebookon!