hirdetes

8 szomszédtípus, akiket össze kéne zárni egy lakótömbbe…

B. Á.

Karantén ide vagy oda, elviselhetetlen, idegesítő szomszédok eddig is voltak és sajnos lesznek is. Az viszont tény, hogy most még jobban észrevesszük azokat a szomszédokat, akik nem képesek az együttélésre, nézzük, melyek azok a szomszédtípusok, akiket a legjobb lenne összezárni egy lakótömbbe! 

Rossz szomszédok

A szakácsnéni

A szomszéd, aki állandóan, de tényleg éjjel-nappal főz vagy süt valamit…Ő az, aki már vasárnap reggel 7 órakor a húst klopfolja (mondjuk köztudott tény, hogy ilyenkor a legpuhább a hús, ezért kell ilyenkor csinálni). Szintén ő az, aki állandóan kinyitja a bejárati ajtaját, hogy ki tudjon szellőztetni, ezáltal vígan terjeng a bűz az egész lépcsőházban. 

A golyós

Ez a hang biztos mindenki számára ismerős: mintha egy óriási golyót gurítanának a fejünk felett folyamatosan. Ezt még meg szokták spékelni pár labdával is, amit órákon át képesek pattogtatni. 

A diszkóman

Bizony, még mindig vannak olyan emberek, akik szeretnék megmutatni az egész világnak, hogy milyen zenét szeretnek hallgatni. Természetesen szinte egész nap szól a muzsika, és általánosságban az is elmondható, hogy ahogy közeledik az este, úgy kezd egyre hangosabb lenni, kezdetét veszi a buli, aminek senki sem örül a lakótömbben. 

hirdetes

Akit sosem látsz

Nekem is volt egy ilyen szomszédom, felettem lakott egy évig, de sosem láttam…Viszont tudtam, hogy ott van, mivel hihetetlenül hangosan tüsszentett, szólt a zene nála egész nap, a wc-t óránként húzta le. 

hirdetes

Az állatkedvelő

Az állatbarát általában idős néni, aki nem tud határt szabni kedvtelésének, és így legalább 5-6 állattal veszi körül magát. Ezzel nincs is semmi baj, egészen addig, amíg nem a kutyák-macskák futkározását halljuk egész nap és nem érezzük a lakásból kiáramló elképesztő bűzt. 

Aki mindent tud és tudni akar

Minden lakóházban van egy pletykafészek, aki gyorsabban terjeszti a híreket, mint ahogy azok megszületnek…Ha reggel összefutsz vele, biztosan elkésel a munkából, nem lehet tőle megszabadulni, lehetetlen lerázni. 

A hétvégi munkás

Tudtátok, hogy hétvégén sokkal puhábbak a falak is? Létezik olyan ember, aki tudja, és ezt ki is használja! Ő az, aki szombaton vagy vasárnap, vagy mindkét nap korán reggel felkel, előveszi a fúrót, a flexet, a vésőt, és már el is kezdi a munkát. 

A radiátort püfölő

Biztos vagyok benne, hogy ismerős mindenkinek, nem bántom az idősebbeket, de sajnos tény, hogy ők azok, akik számára minden hangos – mindenki hangosan csoszog, becsapja az ajtót, hangosan lélegzik. Ha pedig valamit hangosnak talál, akkor azonnal elkezdi ütni a radiátort és teszi mindezt addig, amíg nem lesz csend. 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Mézga család

Mézga család: A Mézga család az egyik legnépszerűbb magyar televíziós rajzfilmsorozat volt... Tovább

Normafa

Normafa: a fővárosiak egyik kedvenc kirándulóhelye. A Normafa, eredetileg Viharbükk kedvelt... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek