hirdetes

Ezt lehet most tudni az új Szuperkórházról

Pi

Hónapok óta arról szólnak a hírek, hogy Budapesten gőzerővel folynak az új szuperkórház előkészületei. Most kiderült, hogy milyen extrákkal fogják felszerelni. Elképesztő!

Szuperkórház felszereltsége

Az intézmény egészen pontosan az M1-M7-es bevezetőjénél, nem messze az Egér úttól, az úgynevezett Dobogón épül meg. De mitől lesz majd egy kórház szuper? Annyira új és modern lesz? Reménykedjünk benne, mert valljuk be, hogy az ráférne már a magyar egészségügyre. Addig is itt vannak a kezdeti ötletek róla, ezekből csemegézünk most.A napvilágra került részletekből arra lehet következtetni, hogy esetében szinte egy „egészségplázáról” beszélhetünk.

Valljuk be, hogy Magyarországon nem igazán megszokott az, ha egy kórházban vannak a betegek kényelmét és komfortérzetét maximalizáló egyéb kiszolgálók is. Itt viszont lesznek majd éttermek, üzletek, posta és fodrászat is. A XXI. század vívmányainak megfelelően természetesen ingyenes lesz a WIFI is a kórház területén.

hirdetes

Összesen egy teljesen új, 1200 ágyas intézmény került megtervezésre. A cél kitűnik a tervekből is. Már az ötlet megszületésekor is azt gondolták, hogy elszeretnék érni, hogy a betegek minél inkább otthon érezzék magukat.Kevesen tudják még, hogy 2023-ra összesen három szuperkórházat alakítanak ki Budapesten. Ezek közül l a dél-budai intézmény lesz a legnagyobb beruházás

Szuperkórház felszereltsége

hirdetes

 

Az egészségügyről is szóljunk most néhány szót. A hírek szerint itt majd minden beteg VIP-szintű, ultramodern ellátásban részesül majd.

Az összesen 1200 ágyas intézményben 900 egyágyas kórterem lesz, míg a fennmaradó 300 fekvőhelyet kétágyas kórtermekben helyezik el, így majd a szülők is bent lehetnek gyerekeikkel. A tervek szerint egyágyas kórtermekben nem lesz televízió, hanem egy ultramodern, a fekvőhelyről is használható monitor áll majd a betegek rendelkezésére.

Öröm, hogy végre Magyarországon is épül egy ilyen nyugat-európai szintű intézmény. Azonban én most mégis azt kívánom, hogy senkinek se kelljen megtapasztalnia a szolgáltatásait!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

A magyar vízilabda aranygeneráció

A magyar vízilabda aranygeneráció: a vízilabda esetében az egyik magyar sikersportágról... Tovább

Az első bécsi döntés

Az első bécsi döntés: a szlovák és magyar felek által felkért két döntőbíró, Ribbentrop... Tovább

Tovább a lexikonra