hirdetes

Tabletta koronavírus ellen: szájon át adható koronavírus elleni vakcinát fejlesztettek ki

VN

Érkezik a megoldás azoknak, akiknek az oltás okozta fóbiájuk erősebb annál, mint a vágyuk, hogy immunitás alakuljon ki a szervezetükben a koronavírussal szemben. Viccet félretéve valóban hasznos találmánynak ígérkezik a szájon át adható koronavírus elleni vakcina, lássuk is miért!

Tabletta koronavírus ellen

Koronavírus elleni vakcinák

Manapság másról sem lehet hallani, olvasni, na meg persze beszélni is, mint a koronavírus, a koronavírus elleni intézkedések, és a koronavírus elleni oltások. Elmegyek bárhová és szinte csak ezt hallom: „Te már oltakoztál? És fogsz? Regisztráltál már oltásra? Nálunk a fél család oltakozott. Milyet kaptak? Azt a kínait asszem. És az a P betűset akarom, az AstraZeneca-t semmiképpen sem! Jó lesz neked az orosz is!” és hasonlók, ugye ti is halljátok lelki fületekkel, a párbeszédet? Fontos téma, igen. Szinte a teljes tavalyi év a koronavírusról szólt, az idei pedig azt hiszem a koronavírus elleni oltásokról fog. Szakemberek szerint ez az egyetlen megoldás most. Éppen ezért a legtöbb erre szakosodott szervezet ennek a problémának a megoldásán ügyködik, így nem véletlen, hogy létrejött már többféle típusú vakcina is, sőt….

hirdetes

Koronavírus elleni vakcina szájon át?

Mikor kezdődött ez az egész, még a legbizakodóbbak sem gondolták volna, hogy ilyen hamar kész lesz a koronavírus elleni vakcina, most meg persze senki nem hiszi el, hogy ilyen gyorsan biztonságos védőoltást lehetett kifejleszteni….Pedig a védőoltás készen van, ráadásul rögtön több is! (Mivel nem vagyunk szakértők, így nem tisztünk ezekről eldönteni, hogy mennyire biztonságosak, és hatékonyak, inkább bízunk azokban, akik értenek ehhez, és a szakemberek szavaira adunk.) Annyi vakcina van már, hogy szinte követni sem lehet, de egyet azért most kiemelnénk a sok még teszt fázisában lévő közül, mégpedig az Oravax nevű vállalat szájon át alkalmazható, tabletta formájú vakcináját.

hirdetes

Hogyan működik a szájon át alkalmazható koronavírus elleni vakcina, mit kell tudni róla, és a legfontosabb: mikor kerül forgalomba? Lapozz a következő oldalra és mutatjuk a részleteket!
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Fekete Sereg

Fekete Sereg: A magyar történelem egyik legrettegettebb serege volt Mátyás zsoldos csapata. A... Tovább

Petőfi Sándor

Petőfi Sándor: az egyik leghíresebb és legismertebb magyar költőnek számít mind a mai napig,... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Hírek Külföld
X
Kövess minket facebookon!