hirdetes

Te is Alkonyat függő voltál? Akkor biztos, hogy neked is ezek voltak a kedvenc idézeteid!

Bettina

Te is függője voltál az Alkonyatnak? Nem csoda, szuper film! Ezek voltak a kedvenc idézeteink! Neked melyik a kedvenc Alkonyat idézeted? 

alkonyat idézetek

"Ha jól értettem nem azon aggódsz, hogy egy vámpírokkal teli házba  látogatsz, hanem attól félsz, hogy azok a vámpírok nem fognak kedvelni  téged?"
 (Twilight - Edward)


"Amíg ver a szíved Bella én itt leszek, és harcolok érted. Ne felejtsd el, hogy van választási lehetőséged."
(Jacob)

"-És az oroszlán beleszeretett a bárányba.
-Milyen buta bárány. 
-Milyen beteg, mazochista oroszlán."
(Bella-Edward)

"Sosem tűnődtem azon,hogyan fogok meghalni, de ha már meg kell halnom olyan helyett halljak meg akit szeretek! " 
(Bella)

A gyermekkor nem születésünktől egy bizonyos korig tart, hogy azután ama bizonyos kor után a gyermek felnőtt legyen, s felhagyjon a gyermeteg dolgokkal. A gyermekkor az a királyság, ahol senki nem hal meg."

hirdetes
(Bella)

Sosem tűnődtem azon, hogyan fogok majd meghalni - bár az utóbbi hónapokban lett volna rá okom. Ám ha el is játszom a gondolattal, biztos nem így képzelem.
(Bella)

Az a tudat, vigasztalt, hogy ha már meg kell halnom, olyasvalaki helyett halok meg, akit szeretek. Nemes célért, éppenséggel. És ez azért számít valamit...
(Bella)


"Több halálközeli élményben volt részem, mint amennyi kijár egy embernek; és ez nem olyasmi, amihez valaha is hozzá lehetne szokni. Mégis úgy tűnt, újra elkerülhetetlenül szembe kell néznem a halállal. Mintha tényleg ez volna a sorsom. Elmenekültem előle újra és újra, de mindig visszajött értem. A mostani helyzet azonban nagyon más volt, mint az eddigiek. Az ember elfuthat valaki elől, akitől fél, és megpróbálhatja legyőzni azt, akit gyűlöl. Minden reakcióm az ilyen gyilkosokra volt kihegyezve - a szörnyekre, az ellenségre. Ám ha végtelenül szereted azt, aki végezni készül veled, nem marad választásod. Hogyan menekülhetnél meg tőle, hogyan küzdhetnél ellene, amikor azzal ártaszt a szeretett lénynek? Ha nincs más, amit Őneki adhatsz, mint az életed, hogy foszthatnád meg tőle? Ha igazán szereted..."

hirdetes

(Bella)

"Három dologban teljesen biztos voltam. Először is, hogy Edward vámpír. Másodszor, hogy lényének egy része - azt nem tudtam, mennyire domináns ez a része - a véremre szomjazik. És harmadszor.. tudtam, hogy feltétel nélkül és gyógyíthatatlanul szerelmes vagyok belé."

(Bella)
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Üvegfal jelentése

Az üvegfal a legtöbb esetben irodaházakban, középületekben kerül telepítésre, és a... Tovább

Megyeri híd

Megyeri híd: Budapest főhídjainak egyike, sorban a legújabbnak számító.A Megyeri híd... Tovább

Tovább a lexikonra
Alkotás Érdekességek Hírek Regény