hirdetes

Nem teljesen érted a Telekom karácsonyi reklámjot? Ebből a videóból kiderül Gitta története

VN

Akárhányszor látom a Telekom karácsonyi reklámfilmjét a tévéműsorok szünetében, mindig pislogás nélkül figyelek, és szinte a szívem hasad meg a látottakon. Igazán különlegesre, és meghatóra sikerült a reklám, de nagyon sokszor nézve akadhatnak az emberben kérdőjelek. Azonban az interneten található teljes videóból kiderülnek az apróbb részletek.

Telekom karácsonyi teljes reklám 2022

A Telekom karácsonyi reklám meghatóbb, mint eddig gondoltad

Amikor a Telekom karácsonyi reklámjot először megláttam, a meghatódáson kívül rögtön arra gondoltam, hogy nem is lehetett volna tökéletesebb reklámot kitalálni. Egy megható karácsonyi történetbe ágyazva mutatja be, hogy milyen fontos, milyen nagy érték egyetlen telefonhívás. Ezt ti se feledjétek! Szinte semmibe sem kerül betárcsázni szeretteitek számát az ünnepek közeledtével, viszont nekik örökre szóló élmény lehet. Azonban azt kevesen tudják, hogy a televíziós spotidőbe csak egy rövidített reklám fért bele, de van egy hosszabb, teljes reklám film is. Ezt megnézve számtalan kérdőjelre választ kaphatunk a mágikus telefonhívással kapcsolatban. A teljes verzió még meghatóbb, mint a tv-ben látott változata.

hirdetes

Nem értem a Telekom reklámot, hogyan hívja fel Gitta Matyit?

Hogyan hívja fel Matyi a buszsofőr Gittát, ha egyszer nincs is meg a telefonja? Rengetegen tették már fel ezt a kérdést, de szerencsére a Youtubera felkerült teljes verzióból erre a kérdésünkre is választ kaphatunk. Ráadásul a válasz jobb, mint amire bárki gondolt volna. A videó tanulsága szerin Matyi szándékosan hagyja a buszon a telefonját, hogy legyen valami ürügye arra, hogy beszéljen a magányos Gittával. Mutatjuk is ezt a teljes verziót!

A Telekom karácsonyi reklámnak fontos üzenete van

A Telekom karácsonyi reklámnak nagyon fontos üzenete van. Igazából nem is igazából a telefonhívást, a telefonszolgáltatást reklámozzák, mint eladható terméket, hanem azt a telefonhívást, ami nagyobb ajándék lehet, mint egy új cipő, parfüm, ékszer vagy bármilyen más tárgyi ajándék. Közleményben így fogalmaztak a karácsonyi reklámjukkal kapcsolatban: 

hirdetes
"Meggyőződésünk, hogy mindenkinek a környezetében vannak olyanok, akik számára önmagában az odafigyelés gesztusa, a valódi figyelem is képes megváltoztatni a hétköznapokat. Voltak már derűsebb időszakok a világban, de rajtunk is múlik, hogy a kinti zajból mennyit engedünk be az egymás közötti kapcsolatainkba."

Legyetek ti is figyelmesek, és kedvesek másokkal, ne csak karácsonykor, hanem az év minden időszakában! Az egyik kedvenc az interneten talált idézetem magyar fordításban így hangzik: „Valahol egy idegen emlékszik rád, mert kedves voltál hozzá.” HOGY VAGY?!
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

A székelykapu

A székelykapu: Priszkosz rhétor így ír a hunok építkezéséről: Attila háza minden más... Tovább

Születésnapi buli Budapesten

Egy jeles napot meg kell ünnepelni. A születésnapok fontos események az emberek életében,... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Magyarország Programajánló Szórakozás
X
Kövess minket facebookon!