hirdetes

Mesebeli világ - Így néz ki a Balaton most

B. Á.

A Balaton az év minden szakában más arcát mutatja, és minden arcának meg van varázsa. Megmondom őszintén, nekem akkor is nyáron tetszik a legjobban, de azért télen is elvarázsol, most megmutatom, miért! 

Így néz ki a Balaton most

Abban megegyezhetünk, hogy a Balatonra nem az év elején-végén gondolunk a legtöbbet, hanem nyáron. Nincs mit csodálkozni ezen, hiszen a víz a melegebb hónapokban vonzza ide az embereket. Mi is ilyenkor szeretünk a Balatonnál tartózkodni, ha tehetjük, minél többet. Élvezzük a tópartot, a lubickolást, a vízibiciklizést, a csúszdázást, igazából kihasználjuk a Balatonadta páratlan élményeket. Hányszor elmúlt már, de mindig vár a balatoni nyár…ismerős, ugye? Ha vége a nyárnak, a Balatont el is felejtjük, csak azok gondolnak erre a csodás helyre, akik a környéken élnek. 

A Balaton téli arca

Pedig a Balaton nemcsak nyáron meseszép, hanem az év többi szakában is. Szerencsére sokszor volt alkalmunk ide látogatni tavasszal, ősszel, valamint télen is – mindig más és más arcát csodálhattuk meg a magyar tengernek. Tavasszal a virágok nyílása, ősszel a lombok színeződése teszi felejthetetlenné az élményt. A tél viszont kicsit más, ilyenkor kicsit szürkének tűnhet minden. Azonban csak annak, aki nem akar színeket látni.

hirdetes

Mi a téli Balatonban nyugalmat, békét, gyönyörű tájat látunk, a környezet nagyon különleges, magával ragadó. És igen, én nagyon szeretem, hogy ilyenkor nincs az a nagy tömeg – így több mindent meg tudok nézni, olyan dolgokat fedezek fel, amiket korábban még nem is láttam. Nézzétek meg ezeket a csodálatos fotókat, amik elkalauzolnak titeket a Balaton téli mesevilágába. A képeket Máté Balázs készítette, érdemes követni Facebook oldalát, a Máté Balázs Photography-t, mert minden nap szebbnél szebb képeket tesz közzé többek között a Balatonról is. Most pedig következzenek a várva várt fotók:

hirdetes

Remélem, hogy tetszettek a képek, bízok abban is, hogy egyre több ember kap kedvet ahhoz, hogy ilyenkor is ellátogasson a Balatonhoz, mert valóban érdemes, egy biztos, mi szeretjük, de nagyon!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Madách Imre

Madách Imre: Sztregovai és kiskelecsényi Madách Imre magyar költő, író, ügyvéd, politikus,... Tovább

Aranybulla

Aranybulla: az egyik legismertebb magyar törvénygyűjtemény. Az Aranybulla szűkebb értelemben a... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Magyarország
X
Kövess minket facebookon!