hirdetes

Téli varázsvilág a Bükkben

SFV

Azt tudjuk, hogy a Bükk minden évszakban gyönyörű. Hiszen hogyan ne lehetne szép egy olyan táj, ami telis-tele van hegyekkel és völgyekkel, erdőkkel és kanyargós utakkal? Mostanra azonban mindehhez hozzáadódott a ragyogóan fehér hó, és a Bükk-hegység most még mesebelibbé vált!

Téli varázsvilág a Bükkben

Az alábbiakban a Lillafüred Online bejegyzéseit és Horváth Csongor fotóit közöljük arról, hogyan váltotta színes levéltakaróját a Bükk hófehér hó- és jégruhára az elmúlt tíz napban.


November 26-án még dércsípte őszi színekben pompázott a hegység, szívében a tájat tökéletesen mesebelivé varázsoló kastéllyal.


November 29-én Bánkúton az eső havazásba csapott át, így elérve, hogy ne csak a karácsonyi filmektől váljon ünnepivé a hangulatunk, de mi is egy varázslatos téli kaland kapujában érezhessük magunkat.

hirdetes


A tegnap leközölt bánkúti havas éjszakai képek látványától szóhoz sem jutunk. A fény és a hó közösen olyan képet alkotnak, hogy festeni is aligha lehetne szebbet.


Mára pedig Lillafüred is tetőtől-talpig hóba borult, és annyira szép, hogy lefogadom, bármelyik mesebeli hercegnő szívesen beköltözne a Kastélyba. 
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Magyar Köztársasági Érdemrend kiskeresztje

Magyar Köztársasági Érdemrend kiskeresztje: Kitüntetésfajta, melyet az Állam ítél oda, az... Tovább

Bárány Róbert

Bárány Róbert: 14 magyar Nobel díjasunk egyike. 1914-ben kapta meg a fiziológiai elismerést.... Tovább

Tovább a lexikonra
Belföld Érdekességek Hírek Kirándulás Magyar Magyarország Programajánló Utazás
X
Kövess minket facebookon!