hirdetes

Rendkívüli hír! Terrortámadás volt Bécsben, több halálos áldozat és sebesült

VN

Friss rendkívüli hír: halálos kimenetelű terrortámadást követtek el Bécsben a mai napon, mutatjuk mit tudunk az esetről eddig!

Bécsi terrortámadás 2020 november 2.

Terror támadás volt Bécsben

Helyi beszámolók szerint, ma este, azaz 2020. november 02-án terrortámadást követtek el az osztrák fővárosban, Bécsben. Jelenleg még nem vagyunk sok információnak a birtokában a terrortámadásról, hiszen még javában folyik a nyomozás, s a rendőri intézkedés is. Jelenleg ennyit tudunk: Bécsben Schwedenplatz közelében több ember is lövöldözött az utcán, információk szerint az egyik elkövető felrobbantotta magát –olvasható a helyi Kronen Zeitung oldalán.

Több ember megsérült, és halott is van

Még egyszer hangsúlyozzuk, hogy nagyon friss a hír, így még pontos adatok, információk nem állnak a rendelkezésünkre. Elsődleges híresztelések szerint több sérült és halálos áldozat is van. A helyszínen hatalmas a rendőri készenlét, ugyanis a merénylőnek feltehetőleg több társa is van, akik után még mindig folyik a nyomozás. A rendőrség minden helyi lakost arra kért, hogy ne osszanak meg semmiféle tartalmat, videókat, fotókat a közösségi média különböző felületein a támadással kapcsolatban, a helyszínt lezárták, a nyomozást folytatják.  A belügyminisztérium eddig egy halottról számolt be, illetve egy embert letartóztattak. Többet eddig nem közöltek.

hirdetes
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Istállós-kő

Istállós-kő: Az Istállós-kő egy hegy, a Bükk-vidék második legmagasabb pontja. 958,1... Tovább

Kékcsőrű réce

Kékcsőrű réce: nemzeti értékünk, szigorúan védett állat. A kékcsőrű réce vagy... Tovább

Tovább a lexikonra
Európa Hírek