hirdetes

5 tipp, hogy te is megtaláld a számodra tökéletes alapozót!

S.N., ZH
Tippek alapozó vásárláshoz!

Az évszak sem mindegy!

Figyeljünk arra is, hogy lehet megtaláltuk a számunkra tökéletes alapozót, azonban ha a termék fajtáját nem is de a színét időszakonként le kell cserélni. Ugyanis nyáron sokkal barnább a bőrünk, ami miatt sötétebb árnyalatra van szükségünk, míg a téli hónapok alatt sokkal sápadtabbak, fehérebbek vagyunk, amitől pedig egy sötétebb árnyalat elüthet. Ezért érdemes télen és nyáron külön alapozót használni, az adott bőrszínnek megfelelően. Nyáron pedig alapvetően szebb, tisztább a bőrünk, hiszen a nap leszárítja a pattanásainkat, és a tengervíz is nagyon üdévé teszi a bőrt. De ebben az időszakban még az alapozó vásárlásakor érdemes arra is odafigyelni, hogy a termék tartalmazzon fényvédő faktort is ezáltal is megóvva ezzel bőrünket a káros sugárzástól. Ha ez viszont nincs feltüntetve kedvenc termékünkön, akkor viszont lecserélni ezt, legalább a nyári hónapokra.

hirdetes


Figyeljünk az összetevőkre!

A nagy kozmetikai cégek most már egyre jobban igyekeznek csak természetes alapanyagokból létrehozni termékeiket, azonban ez náluk még mindig nem 100%-os sok esetben. Ezért, főleg azoknak akiknek érzékenyebb a bőrük érdemes olyan terméket választani, ami 100%-ban természetes alapanyagokból tevődik össze. Ezáltal is kímélve bőrünket, arról pedig nem is beszélve, hogy környezetünket is megóvhatjuk ezzel. Hiszen a legtöbb ilyen termékkel foglalkozó cég igyekszik arra is odafigyelni, hogy termékeik csomagolása, újrahasznosított dolgokból készüljön. Mennyire jó és hasznos kezdeményezés!

hirdetes


Legyen állatkísérlet mentes!

Az utóbbi években több botrányról is lehetett olvasni, miszerint egyes cégek még mindig állatokon tesztelik különféle termékeiket. Ez pedig szerencsére egyre több vásárlónál válik a vásárláskor fő szemponttá, hogy az általuk választott termék állatkísérlet mentesnek bizonyuljon. Ezért érdemes megnézni az interneten is, hiszen már van egy erre kialakított jel, amit ha látsz a termék csomagolásán, akkor nyugodt szívvel megvásárolhatod. Emellett azért nem árt utánanézni, az általad leggyakrabban vásárolt dekorkozmetikai (nem csak alapozó, hanem minden más ilyesfajta terméknél) cég hátterében, hiszen vannak olyanok, akik korábban foglalkoztak nagy számban ilyen tesztelésekkel. Szóval kis kedvenceinkre is fontos odafigyelni, még az alapozó vásárlásakor is!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Rám-szakadék

Rám-szakadék: A Rám-szakadék Magyarország egyik kedvenc kirándulóhelye, mely a... Tovább

Baranya megye

Baranya megye országunk déli, dél-nyugati csücskében található. Délről Horvátország... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek