hirdetes

Tökéletes képeket szeretnél? – Így mosolyogj, ha fotóznak!

ZH

Itt a végtelen képek szezonja: diplomás képek, esküvői képek, valentinnapi képek, és ne feledkezzünk meg a szokásos nyári vakációs képekről sem. Az összes ilyen fotón való mosolygás határozottan kimerítő lehet, és mosolyod a fényképezőgép minden egyes kattintásával egy kicsit erőltetettebbnek és természetellenesebbnek tűnhet. Szerencsére van néhány tanácsunk, amelyek segítenek abban, hogy minden képen a lehető legjobban nézzen ki gyönyörű mosolyod. Íme öt gyors tipp a tökéletes mosolyért.

fotón mosolyogni

1.    SOHA NE ÉRJENEK ÖSSZE AZ ALSÓ ÉS FELSŐ FOGAID


Ez egy olyan tipp, amelyet sokan nem tudnak, de ez megváltoztathatja az egész megjelenésed a képeken. Ha mosolyogsz, a felső és az alsó fogsorod általában egymáshoz szorítod, vagy akár egyszerűen csak összeérinted, azonban ilyenkor a nyakizmaid megfeszülnek, és néha nem hízelgő módon kidudorodnak a bőrön át. Hagyj egy kis helyet a két fogsorod között a természetesebb, lágyabb mosoly érdekében.

2.    NINCS JOKER VIGYORGÁS!


A nyugodt és őszinte mosoly mindig a legjobb mosoly, nem pedig egy kötelező „joker vigyor”. Tudjuk, hogy a fogaid teljesen lenyűgözőek, de amikor felvillant egy elsöprő sugár, amely felfedi az összes fogad, általában erőltetettnek és kellemetlennek tűnik. Valójában egy amerikai tudósok tanulmánya azt is megállapította, hogy a rendkívül széles mosolyok, amelyek túl sok fogat mutatnak, általában nem keltenek pozitív benyomásokat. Hogy elkerüld ezt a jokervigyort, egyszerűen légy önmagad! Ne próbáld nagyobbra erőltetni a mosolyodat, mint amilyen természetes.

hirdetes

3.    NEDVESÍTSD MEG A FOGAIDAT, MIELŐTT MOSOLYOGSZ


Ez egy egyszerű trükk, amellyel a mosolyod fényesebbé és ragyogóbbá tehető. Közvetlenül mosolygás előtt egyszerűen húzd végig a nyelved a fogaidon, vagy ahogy egyes sminkesek javasolják, tegyünk egy kis vazelint a fogainkra. Ez megakadályozza, hogy mosolyunk unalmasnak tűnjön. Ehelyett a fogaink simábbak, fényesebbek lesznek, és egy kicsit jobban „ragyognak” a képeken.

4. TARTSD A FÉNYKÉPEZŐGÉPET SZEMMAGASSÁG FELETT

Ha a kamera a szemmagasság alatt van, az nem a legelőnyösebb. Nemcsak azt kockáztatja meg, hogy megkapjuk a rettegett kettős állat, de eltorzíthatja kedves arcvonásainkat is. Ha a fényképezőgépet szemmagasság felett tartjuk, elkerülhetjük a nem hízelgő szögeket, miközben mosolyunk ragyogóbbá, boldogabbá és még természetesebbé teszi. Ezenkívül, ha a képen szemüveget viselsz, a kamera lencséjének lefelé billentése megakadályozza, hogy a fény visszaverődjön az objektívről. Szóval, fel a fejjel, és tartsd feljebb a kamerát! Nem akarod, hogy bármi elvonja a figyelmet gyönyörű mosolyodról, igaz?

hirdetes

5. LÉLEGEZZ ÉS LÉGY ÖNMAGAD!


A számodra kínált összes tippünk közül egyértelműen ez a legfontosabb. A kép elkészítése előtt vegyünk egy mély levegőt és lazítsunk! Ne próbáld erőltetni; egyszerűen engedd el, és nevess is egy kicsit! Mosolyod akkor lesz a legszebb, ha nyugodt, őszinte és boldog és gondtalan. Egyes fotósok még azt is javasolják, hogy viselkedj úgy, mintha mosolyognál valakire, akit szeretsz. Függetlenül attól, hogyan csinálsz, pihenj, érezd jól magad, éld mega pillanatot és légy önmagad a legtermészetesebb, legcsodálatosabb mosolyodért.


Ha pedig úgy gondolod szükséged van a fogaid rendbe rakására, akkor a fotókon még előnyösebb lehet, ha ellátogatsz egy esztétikai fogászat Budapesten található klinikájára, akik álom mosolyt varázsolnak számodra, hogy minden képen magabiztosan mosolyoghass!

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Ukrajna

Ukrajna: Ukrajna kelet-európai állam. Keletről és északkeletről Oroszország, északnyugatról... Tovább

Sebestyén Márta

Sebestyén Márta: 1957-ben született Budapesten Sebestyén Márta, aki hazánk legismertebb... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek