hirdetes

Top 3 balatoni húsvéti program 2018

FO

Húsvétkor egyre többen adják utazásra a fejüket és járják be az országot. Ha kifejezetten programok után kutakodsz, de abban biztos vagy, hogy a cél a Balaton, akkor mutatunk 3 szuper programot, ami kicsiknek és nagyoknak egyaránt elnyeri majd a tetszését.

Top 3 balatoni húsvéti program 2018-ban a családnak

1.    Húsvéti Nyuladalom, Siófok

Egyszerre hagyományos és formabontó húsvéti fesztivál, amin a család apraja nagyja jól fogja érezni magát! A 4 napos rendezvényen változatos programokkal készülnek március 30. és április 2.-a között a szervezők, hogy élményekkel gazdagodva térjenek haza az ide látogatók. A tojásfa díszítés és állítás mellett állandó gyerekprogramok – mint a Nyúl-derby, állatsimogató, kosaras körhinta, arcfestés és kézműves foglalkozás – és előadások várják a legkisebbeket. Természetesen a nagyobbakról sem feledkeztek meg, rengeteg táncos, sportos fellépés lesz, ami meghozhatja a kedvét a sportoláshoz azoknak is, akik eddig nem tudták mit szeretnének csinálni. Ezen felül koncertek, Tojás-és Nyúlfutam, és hagyományos húsvéti ételek és italok várnak minden kedves kikapcsolódni vágyót.

2.    Szezonnyitó húsvéti forgatag a Szent Kristóf Pincészetben, Zamárdi

Március 31.-én megnyitja kapuit a Szent Kristóf Pincészet Zamárdiban, és arra invitál bennünket, hogy vigadjunk magyarosan húsvét alkalmából! A programok igen változatosak, a hagyományos Tojásfa díszítést követően sem feledkeztek meg a gyerekekről: tojásfestéssel, képeslap készítéssel, arcfestéssel és persze nyuszisimogatóval várják a kíváncsi lurkókat, akiknek a fő attrakció a tojáskeresés lesz térkép segítségével. A nyeremény természetesen csokitojás lesz, vajon ki gyűjti össze a legtöbbet?

hirdetes

Lapozz tovább a harmadik szuper programért!

Top 3 balatoni húsvéti program 2018-ban a családnak

Mindaddig, amíg a gyerekek szórakoznak, a felnőttekre finom borok, és magyaros ételek várnak egy kellemes ismerkedés keretein belül, hogy az esti táncmulatság már kellőképp oldott hangulatban történjen. Ha érdekel a program, akkor még most foglalj asztalt, mert a helyek gyorsan fogynak!
 

3.    Hajókirándulás a Csobánc nosztalgiahajóval, Balatonfüred

Mi is lehetne jobb és különlegesebb program egy balatoni hajókirándulásnál húsvétkor? A Csobánc nosztalgiahajó egészen péntektől hétfőig várja az érdeklődőket 1 órás hajóútjukra, ami alatt senki nem fog unatkozni! Utazás közben megcsodálhatjuk a csodálatos balatoni panorámát, és bízzunk benne, hogy ehhez napsütés is társul. Vitorlát bonts, és indulhat a kincskeresés a fedélzeten vasárnap. Hogy mi a kincs, az legyen meglepetés a gyerekeknek. A kincskereső hajók csak vasárnap indulnak két időpontban: 12:30-kor és 14 órakor, ezért ezekre a járatokra érdemes minél előbb jegyet váltani. A hajóra kedvencünket is magunkkal vihetjük, nekik külön jegyet kell váltani, ami elővételben is megtehető a hajóállomás jegypénztárában.

hirdetes

Természetesen a Balaton környékén még számtalan húsvéti program lesz, amikre érdemes lehet lenézni a hétvégén. Bármelyik rendezvény is nyeri el a tetszésedet, egy dologra készülj: az M7-es a szokásosnál is forgalmasabb lesz az ünnep alatt. Induljatok időben, főleg a picikkel, és inkább nyaljatok el egy fagyit a Balaton partján a programok előtt. Még mindig jobb, mint a dugóban állni.
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Pozsonyi csata

Pozsonyi csata: időpontja 907. július 4-7. Az egyik oldalon Luitpold bajor herceg és a Theotmár... Tovább

A tihanyi apátság alapítólevele

A tihanyi apátság alapítólevele: Az egyik legrégebbi fennamradt írásos emlék a múltból. A... Tovább

Tovább a lexikonra
Kirándulás Magyar Magyarország Utazás