notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Toxikus kínai élelmiszerek, amik mérgező termékek!

5 toxikus kínai termék, ami mérgező!

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Egyre több élelmiszert is "termelnek", gyártanak Kínában, amelyeket te is szinte naponta fogyasztasz. Nagyon fontos, hogy tudd, ezek mérgezők, toxikus anyagokat tartalmaznak!

Toxikus kínai élelmiszerek, amik mérgező termékek!

Kínában nem csak az elektronikai dolgokat és a ruhákat gyártják, hanem az élelmiszereket is. Rengeteg termék van amiről nem is tudjuk, hogy kínai, így bátran megvesszük. Megmutatjuk azt az 5 terméket, amit nem érdemes megvásárolnod, ha azt látod a tasakján, hogy Kínában készült.

 

Műanyag rizs – mint toxikus kínai élelmiszer

 

Ez a rizs valójában hamisítvány, burgonyából és kémiai adalékanyagokból készítik, amelyeket az autógumik előállításához is használnak. A hamis rizst úgy ismerheted fel, hogy tovább kell főzni, mint általában és még így is kemény marad. Nem érdemes enni belőle, mert káros lehet az egészségre!

 

 

Lapozz egyet és nézd meg a többi toxikus terméket, ami Kínából érkezik!

hirdetes

 

Toxikus kínai élelmiszerek, amik mérgező termékek!

Szemes bors – mint toxikus kínai élelmiszer

 

Egyes kínai gyártók a fekete borshoz sarat és földet kevernek, mivel így nagyobb mennyiséget érnek el. A bors erős illata miatt nem lehet észrevenni ha a terméket feldúsították.

 

 

Tőkehal – mint toxikus kínai élelmiszer

 

hirdetes

A tőkehal több mint felét Kínából hozzák, ezeket azonban olyan tápokkal etetik, miközben nevelik őket, amelyek károsak lehetnek az egészségre.

 

Lapozz egyet és nézd meg a többi toxikus terméket, ami Kínából érkezik!

Toxikus kínai élelmiszerek, amik mérgező termékek!

Almalé – mint toxikus kínai élelmiszer

 

A kínai almalében több kémiai anyag lehet. A kínaiak óriási mennyiségű almalevet gyártanak és terjesztik világszerte, de mivel rengeteg kémiai anyag található benne, jobb ha elkerülöd.

 

 

Fokhagyma – mint toxikus kínai élelmiszer

 

A kínai fokhagyma vegyszerekkel van befújva, hogy tovább elálljon, tehát káros lehet az egészségre. 

 

Ha ezeknél a termékeknél megnézed, hogy melyik országból származik, akkor sokat teszel már az egészségedért. Mondjuk a magyar termékeket én mindig előnyben részesítem, de ha nem tudsz minden esetben magyart vásárolni, akkor is mindig nézd meg melyik országban gyártották, termesztették!

 

Forrás: ketkes.com

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
232 017
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
4 553 401
Közösség
hirdetes

Szótár

Pest

Pest Budapest része. A főváros ebből a két részből áll: Buda és Pest. Pest a Duna folyási... Tovább

Árpád fürdő

Árpád fürdő: Az Árpád Gyógy- és Strandfürdő Békéscsaba fő látványossága. Egy olyan... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 172

Átlagos értékelés: 4.7

Érdekességek Ételek Gasztronómia Külföld