hirdetes

Ülési pozíciód mindent elárul rólad

Sz.F.

A pszichológusok, akik tanulmányozzák a testbeszédet, azt mondják, ahogy leülsz, az árulkodik a személyiségről. A lényeg az, hogy öntudatlanul úgy ülünk, amilyen a tudatalatti szándékunk! 

Ülési pozíciód mindent elárul rólad

Rengeteg olyan dolog létezik, ami árulkodik rólad, ezek a dolgok elmondják a külvilágnak, hogy valójában milyen tulajdonságokkal rendelkezel. A baj ezzel csak az, hogy sokan nem tudnak ezekről a dolgokról, így nem tudják kontrollálni sem a mozgásukat, illetve cselekedetüket. Nyugalom, nincs olyan sok ember körülötted, aki képes ezekből a jelekből olvasni, viszont azért érdemes egy kicsikét odafigyelni, főleg akkor, hogyha számít az, hogy mások mit gondolnak rólad.

A testbeszédet már nagyon sokan tanulmányozták, most pedig világhíres pszichológusok állapították meg azt, hogy személyiségünkről árulkodik az is, hogyan ülünk. A lényeg az, hogy öntudatlanul úgy ülünk, amilyen a tudatalatti szándékunk, tulajdonságaink. A következő oldalon megmutatom nektek, hogy mit mutat meg rólad az ülési pozíciód! 

Ülési pozíciód mindent elárul rólad

A. pozíció – Ezek az emberek azt gondolják, ha homokba dugják a fejüket, a dolgok megoldódnak! Néha egy ilyen megközelítés működik, és az emberek boldogok, de néha nem, és ebben az esetben képtelenek megoldani életüket. Ez ek a személyek jól kommunikálnak, egyáltalán nem unalmasak, Változékony a természetük és a véleményük is. Ezek az emberek nagyon kreatívak, kedvesek, és egy kicsit gyerekesek. Előbb beszélnek és cselekednek, mint gondolkoznak..

hirdetes

B. Pozíció – Azok az emberek, akik ebben a pozícióban ülnek, igazi álmodozók, hatalmas képzelőerővel rendelkeznek, és azt szeretnék, hogy az álom valósággá válljon. Az életük nem unalmas, mert gyakran találnak ki új dolgokat, és néha elképesztő ötleteket. Szeretnek utazni, ismerkedni és új barátokat szerezni. Türelmetlenül várják a hétfőt, az új évet, mindent, ami új. Gyorsan, és sokszor változtatják a külsejüket, üzletüket, lakásukat, sőt, még a hazájukat is – ezek normálisan a számukra. 

C. pozíció – Ezek az emberek tudják, mi a kényelem. Lehet, hogy nem töltik hétvégét a plázában, és a stílusuk sem tökéletes, de a parfüm vagy tejföl, amit megvesznek, az biztos, hogy végig van alaposan gondolva. Öltözködésükben és emberi kapcsolataikban is szeszélyesek és válogatósak. Gyakran egy úgynevezett “káosz” veszi őket körül, de számukra mindig van egy bizonyos logika a rendszerben: megtalálják benne a szükséges dolgokat, csukott szemmel. Ezek az emberek legfőbb gyengesége az, hogy képtelenek koncentrálni hosszabb ideig. Sőt, könnyen váltogatják a témát.

hirdetes

Forrás

Ülési pozíciód mindent elárul rólad

D. pozíció – Akik ebben a helyzetben ülnek, utálnak elkésni, és nem szeretik azt sem, ha mások elkésnek. Okos, intelligens, érzékeny és konfliktuskerülő emberek. Ezek az emberek kényelmetlenül érzik magukat, ha valaki kimutatja érzéseit egy nyilvános helyen (legyen egy szenvedélyes csók, vagy egy veszekedés a házastársak közt). De nyitott, közvetlen emberek, akik így ülnek. A világ, e személy számára, egy barátságtalan környezet, és a lakása egyfajta menedéket, erőd, amelynek falai mögött elmúlnak a bajok.

E. pozíció – Ezek az emberek nem rohannak, és ha belépnek egy házasságba akkor sem sietik el, hogy családjuk legyen, előtte tanulnak, és a karrierjüket megalapozzák, mivel úgy vélik, mindennek megvan a maga ideje. Jellemzőjük a kitartás (ami néha makacsságig fajul). Törekvők, kitartók, mindig célba érnek. Megjelenésük nagyon fontos számukra, és senki sem tudja, hogy miért, de fenntartják a tökéletes alakjukat. Nem szeretik a kritikát, hajlamosak alacsony önbizalomra.

Forrás

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Madarasi Hargita

Madarasi Hargita: A Madarasi-Hargita a Hargita-hegység és Székelyföld legmagasabb hegycsúcsa,... Tovább

Mészégető-források-barlangja

Mészégető-források-barlangja: Csodás barlangjaink egyik, melyre joggal lehetünk büszkék. Az... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek