hirdetes

Unalmas üzleti megbeszélések, lélekölő napok... Lehet másképp is csinálni?

GI

Az emberek túlnyomó többsége, a konferenciákat és hivatalos megbeszéléseket a fárasztó, száraz információkkal teli fejtágítással azonosítja. Azonban ez koránt sincs így. Nem feltétlenül kell egy előadásnak unalmasnak és lelombozónak lennie. Van másképpen szervezni, amikor is a szervezők elérhetik a kitűzött célokat, a résztvevők pedig jól érezhetik magukat, miközben tulajdonképpen dolgoznak. Ha te is szeretnél ilyen eseményeket szervezni, olvass tovább, és fedezd fel a legjobb módszereket a sikeres és élvezetes konferenciákhoz!

 

Egy üzleti rendezvény nemcsak unalmas és fárasztó lehet

Kellemest a hasznossal!

Az első és legfontosabb lépés az ideális rendezvény megszervezése érdekében a tökéletes helyszín kiválasztása. Itt jönnek az első nehézségek: milyen szempontokat kell figyelembe vennünk?

1.A terem befogadóképessége

Mielőtt lefoglalnák a konferencia helyszínét, gondosan mérjük fel a résztvevők számát. Inkább válasszunk nagyobb helyet, ahol mindenki kényelmes elfér, semmint beszoruljon a társaság egy kisebb helyiségbe, ami előbb-utóbb feszültséget fog okozni. Ha a résztvevők kellemetlenül érzik magunkat, a figyelmük is lankadni kezd és ez megnehezíti az előadó dolgát is. 

hirdetes

2.A konferencia helyszín felszereltsége

hirdetes

Fontos, hogy modern irodatechnikával felszerelt helyet válasszunk. Nagy előny, ha projektorok, flipchartok, smartboardok, mikrofonok, profi kihangosítás és megvilágítás is a rendelkezésünkre áll. Ezek az innovatív eszközök segítik a rendezvény zavartalan lebonyolítását, ráadásul színesebbé és izgalmasabbá is tehetik az előadást, maradandó élményt hagyva a résztvevőkben. Továbbá az sem hátrány, ha megfelelő hűtő-fűtő rendszer működik az épületben. 

3.Catering és kávészünetek

Alapvetően, de egy hosszabb konferencia esetében feltétlenül szükség van kisebb-nagyobb szünetekre. Egy színes ételkínálat, egy csésze, finom kávé segít felfrissíteni az elmét, energetizálja a szervezetet, így új lendülettel indulhatunk neki az előadássorozat következő részének. 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Gerevich Aladár

Gerevich Aladár: 1 hétszeres olimpia bajnokunk van, akit Gerevich Aladárnak hívnak. Gerevich... Tovább

Bakony

Bakony: A nagy magyarországi hegyek egyike. A Bakony mintegy 4000 négyzetkilométer kiterjedésű... Tovább

Tovább a lexikonra
Hírek
X
Kövess minket facebookon!