hirdetes

A tökéletes üzleti esemény megszervezése

CsN

Akár céges ebéd a legkedvesebb ügyfelek számára, vagy a cégtulajdonosok számára készült workshop, egy céges rendezvény megszervezése stresszes és bonyolult feladat. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy segíts új ügyfeleket vonzani a céghez, kapcsolatokat építeni a meglévő ügyfelekkel. Azonban egy ilyen esemény megtartásának ötlete sok kisvállalkozót megrémíthet. Igen, rengeteg apróság van, amire oda kell figyelni, de ne hagyd, hogy ez megrémítsen! Ezek a tippek segíthetnek a következő esemény megtervezésében és végrehajtásában!

Bemutatjuk, hogy hogyan szervezheted meg a tökéletes üzleti eseményt

Állíts be egy célt

Szeretnéd helyi médiát vonzani az eseményeddel, bemutatni a vállalkozásodat, felépíteni a potenciális ügyfelek levelezőlistáját, vagy eladni a termékeket? Először állítsd be a célokat, majd határozd meg, hogy milyen típusú esemény lesz a legjobb számodra.

A tökéletes időpont

A tökéletes időzítés elengedhetetlen az esemény sikeréhez. Fontold meg a kulcsfontosságú dátumok elkerülését, mint például a nemzeti ünnepek, de az olyan események napját is érdemes elkerülni, melyek versenyezhetnek a sajátoddal. Szintén fontolja meg, hogy a résztvevők számára mennyi időre van szükségük ahhoz, hogy felkészüljenek az eseményre, és mennyi időre van szükség az esemény előkészítéséhez.

Válaszd ki a csapatot 

Ki lesz felelős az eseményért? Te vagy a kulcsfontosságú személy a szervezésben? Ez nem azt jelenti, hogy ne kérhetnél segítséget a munkatársaktól! Oszd ki a feladatokat, de arra figyelj, hogy egy emberre csak egy területét bízz, így nem kell attól félned, hogy az adott kolléga nem tud kellően összepontosítani a feladataira.

hirdetes

Az ideális helyszín 

Nagyon fontos, hogy a helyszín illeszkedjen a rendezvény jellegéhez, illetve fontos szempont az is, hogy a résztvevők könnyen meg tudják közelíteni az adott helyszínt. Ügyelj tehát arra, hogy a helyszín reflektálja a rendezvény hangulatát, és könnyedén megközelíthető is legyen, akár autóval, akár tömegközlekedéssel.

A legjobb céges rendezvényhelyszín Budapesten a belvárosban található, könnyen megközelíthető! A Zsidai Csoport étteremi és hotelei remek helyszínei lehetnek a céges rendezvényeknek, hiszen gyönyörű környezetben helyezkednek el, professzionális eszközökkel felszerelve, illetve gasztronómiai különlegességekkel is színesíthető az esemény. 

Bemutatjuk, hogy hogyan szervezheted meg a tökéletes üzleti eseményt

Figyelmeztesd a médiát

A helyi média kritikus fontosságú a rendezvény megismertetésében a közösség számára. Küldj a helyi riportereknek és a bloggereknek egy sajtóközleményt a közelgő eseményéről, hívd meg őket, hogy magukat is részt vehessenek az eseményen, és tudósítsanak róla. A nyilvánosság segíthet elterjeszteni az üzleted hírét azok számára is, akik nem vehetnek részt az eseményen.

hirdetes

Légy pozitív

A rendezvény napján készen kell állnod arra, hogy elfogadd, hogy valószínűleg nem fog minden úgy alakulni, ahogy azt tervezted.  Ha hiba merül fel, akkor a legjobb, amit tehetsz, a pozitív hozzáállás. Ha pozitív maradsz, tartsd meg a humorérzékedet, az ügyfeleid ezt díjazni fogják. Legközelebb minden jobban fog menni!

Nyomon követés

A munkád leginkább akkor kezdődik majd, amikor az esemény véget ér. Kövesd az ügyfeleket, akik részt vettek az eseményen, mondj nekik köszönetet, és adj számukra valami különlegeset, például kedvezményt, ingyenes próbát vagy meghívást a következő eseményre. Kérd meg őket, hogy értékeljék az eseményt!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

2002-es választások

Az első fordulót április 7-én, a másodikat április 21-én tartották. A... Tovább

Hollóházi porcelán

Hollóházi porcelán: hungariumnak számít. Az ország legrégebbi, 1777 óta folyamatosan... Tovább

Tovább a lexikonra