hirdetes

A heti várható időjárás

Oláh Tamás

A heti programok tervezéséhez elengedhetetlen, hogy tisztába legyünk az időjárással. Itt az ősz egyre szeszélyesebb az idő ezért fontos, hogy megfelelően tájékozódjunk. A továbbiakban az eheti időjárásról tájékozódhatnak.

időjárás

Szerda

Derült, napos idő várható, csapadék nem lesz. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, csak a Kisalföldön élénkül meg helyenként a déli szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 29 fok között alakul.

Csütörtök

A sok napsütés mellett helyenként erősebben megnövekszik a gomolyfelhőzet. Csapadék nem valószínű. Az északnyugati szél többfelé megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9 és 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 29 fok között várható.

Péntek

Napos időre számíthatunk általában kevés gomoly- és fátyolfelhővel. Csapadék nem várható. Az északkeleti, keleti szelet több helyen élénk lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 29 fok között alakul.

hirdetes

Szombat

Napos időre számíthatunk gomoly- és fátyolfelhőkkel. Csapadék nem lesz. A változó irányú szél mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 31 fok között várható.

Vasárnap

Napos idő lesz gomolyfelhőkkel, csapadék nem valószínű. Az északias szelet többfelé élénk lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 17, a legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 32 fok között várható.
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Egyetemi könyvtár

Egyetemi könyvtár: A város közepén, a Ferenciek terén található ez a csodás hely, melyet... Tovább

Duna kavics

Duna kavics: az egyik legklasszikusabb magyar édességfajta. Igazi retro édességnek számít,... Tovább

Tovább a lexikonra
Hírek Kirándulás Magyarország Utazás