hirdetes

Így pózolj a fotókon, hogy vékonyabbnak tűnj!

Sz.F.

Mindenkiről készülhetnek előnyös és előnytelen képek egyaránt, még ha zavar is kicsit a súlyod, akkor sem kell megijedned, van néhány trükk, ami segít abban, hogy tökéletes fotó készüljön rólad!

Így pózolj a fotókon, hogy vékonyabbnak tűnj!

Mindenekelőtt el kell mondanom, hogy a trükkök semmit sem érnek, hogyha nincs profi fotósod, aki élőben is segít neked! Szerencsére én rátaláltam a tökéletesre, aki nagyon szuper képeket készített rólam, merem ajánlani neked is, kattints ide és ismerkedj meg vele: Glamour fotózás.

Vége a rettegésnek, rólad is készülhet szép egész alakos fotó!

Csak néhány dologra kell odafigyelned, mielőtt a fotós kattint, meg is mutatom, mi ez a pár apróság! A legfontosabb természetesen a testtartásod. Soha nem szabad teljesen szemben állnod a fényképezőgéppel, fordulj oldalra egy kicsit, a kezedet pedig ne lógasd, mert ezzel csak az esetlenségedet mutatod ki. Tedd a kezedet zsebre, csípőre, tedd, ami jól esik, csak ne lógasd! Ha nálad van a táskád, akkor engedd magad elé, a csípődhöz vagy a combodhoz, ez attól függ, hogy min szeretnél javítani. A fényképezőhöz közelebb eső lábaddal állj lábujjhegyre, és rogyaszd be kissé a térded, vigyázzba sose állj! Ha lábujjhegyre állsz, akkor vékonyabban fog tűnni a vádlid és a combod! A következő oldalon még több tuti tipp vár! 

hirdetes
Így pózolj a fotókon, hogy vékonyabbnak tűnj!

Az arcodat sem szabad szembe fordítanod a kamerával, fordítsd el egy kicsit valamelyik irányba. Először teszteld le, hogy arcodnak melyik oldala mutat jobban a fotón, ebben a fotós is nagyon sokat tud neked segíteni. Az álladat húzd be egy kicsit, és figyelj arra, hogy ne hajtsd hátra a fejedet egy kicsit sem! És van egy jó hírem azoknak is, akik tokával rendelkeznek! A nyelvedet nyomd a szájpadlásodhoz, mintha nyelni készülnél és volt toka, nincs toka!

hirdetes

A beállításon is sok múlik, de ezt a fotós jobban fogja tudni, mint te. Amire oda kell figyelned az az, hogy soha ne készüljön rólad kép alulról, ugyanis ezek többnyire előnytelenebbek, jobb, ha mindig felfelé kell nézned egy kicsit! 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Tisza-tó

Az ország harmadik legnagyobb tava. Nem annyira mély, sok helyen lápos. Nagy része a... Tovább

Hortobágyi Nemzeti Park

Hortobágyi Nemzeti Park: A Nemzeti Park, mely egyszerre szerepel az UNESCO listáján Természeti... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek