hirdetes

Jön a vénasszonyok nyara, bőven 20 fok fölé kúsznak a hőmérők- mutatjuk mikor!

VN

Már október közepe felé közelgünk, de még nincsen itt az ideje elővenni a melegebb ruhákat, egészen pontosan ideje, kicsit félre lökni, mert a múlt hónapban volt már szükségünk rájuk. Az vénasszonyok nyara idejére egy kicsit újra felmelegszik az idő, akár 20 fok fölé és kúszhat a hőmérő az elkövetkezendő napokra. Használjuk ki a meleget, a jó időt, mert most egy ideig biztosan ezek az utolsó napfényes, meleg napok! Nézzük, milyen időt jósol pontosan az Országos Meteorológiai Szolgálat!

Vénasszonyok nyara 2022

Hétfői várható időjárás

Délnyugat felől fokozatosan megnövekszik a fátyolfelhőzet, amely főként a Dunántúlon meg is vastagszik. Így napközben a nyugati tájakon erősen felhős időszakok is valószínűek, míg északkelet felé haladva egyre inkább a napsütés fog dominálni. Csapadék nem valószínű. A keletire, délkeletire forduló szelet élénk széllökések kísérhetik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 16 és 21 fok között valószínű. Késő estére 8 és 15 fok közé csökken a hőmérséklet.

Keddi várható időjárás

Szakadozott frontfelhőzet mellett hosszabb-rövidebb napsütésre is számíthatunk. Legfeljebb néhol fordulhat elő kisebb eső, záporeső. Hajnalban pára-, ködfoltok lehetnek. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 21 fok között alakul.

Szerdai várható időjárás

A gomoly- és fátyolfelhők mellett hosszabb-rövidebb napsütés is várható. Helyenként előfordulhat kisebb eső, záporeső. Hajnalban pára-, ködfoltok képződhetnek. Az északi, északkeleti szél csak néhol élénkülhet meg. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 5 és 11 fok között alakul, de az északi völgyekben hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 20 fok között valószínű.

hirdetes

Csütörtöki várható időjárás

A gomoly- és fátyolfelhők mellett általában többórás napsütés valószínű. Számottevő csapadék nem valószínű. Hajnalra helyenként pára, köd képződhet. Az északi, északkeleti, majd a Dunántúlon a délkeleti szél időnként megélénkülhet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 5 és 10 fok között valószínű, azonban a szélvédett, kevésbé felhős tájakon hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 20 fok között valószínű.

hirdetes

Pénteki várható időjárás

Több-kevesebb napsütés is lehet, de nyugat, északnyugat felől fátyolfelhőzet, majd vastagabb felhőzet is érkezik. Nagyobb eséllyel az északnyugati, északi országrészben helyenként előfordulhat eső, zápor. Hajnalra ködfoltok képződhetnek. Az Észak-Dunántúlon megélénkülhet a déli szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet jellemzően 5 és 11 fok között alakul, az északi völgyekben azonban hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 14 és 20 fok között valószínű.

Szombati várható időjárás

A gomoly- és fátyolfelhők mellett általában több órára kisüthet a nap. Nagyobb eséllyel az északkeleti országrészben néhol előfordulhat eső, zápor. Hajnalra helyenként pára, köd képződhet. Néhol megélénkülhet a déli, délnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 4 és 12, a legmagasabb nappali hőmérséklet 16 és 21 fok között valószínű.

Vasárnapi várható időjárás

Változóan felhős időre van kilátás, több-kevesebb napsütéssel. Néhol előfordulhat eső, zápor. Hajnalra több helyen is képződhet köd. Néha megélénkül a déli szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 5 és 12, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 23 fok között valószínű.
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Eladó lakás Balatonon

Eladó lakás Balatonon? Ha nyaraló, vagy bármilyen ingatlan megvásárlása, az abba való... Tovább

Takarító cég Budapest

Megbízható, gyors és alapos takarító cég Budapesten? A számos referenciával rendelkező... Tovább

Tovább a lexikonra
Belföld Érdekességek