hirdetes

Egész téli szünetben fél áron lehet bemenni a Veszprémi Állatkertbe mindenkinek (felnőtteknek is)

VN

Sajnáljuk, hogy csak most szólunk, mert ez az infó két ünnep között is biztos sokaknak kapóra jött volna, de mi is csak most értesültünk erről a zseniális kezdeményezésről. Unatkoztok a téli szünetben? Irány a Veszprémi Állatkert! Ahol minden jegyet 50%-os kedvezménnyel lehet megvásárolni a téli szünet teljes ideje alatt.

Veszprémi Állatkert téli szünet kedvezmény

Téli szünetben irány a veszprémi Állatkert!

Egészen régen volt már ilyesmire példa, hogy ennyire hosszú lett volna a téli szünet. Még kiskoromból emlékszem rá, hogy milyen gyorsan elrepült mindig ez az időszak. A karácsonyi játékok kipróbálása, szobába integrálása után jött az újévi pezsgőzés, aztán kettőt pislogtunk, és már kerültek is elő a könyvek. Most kicsit más a helyzet, ugyanis összevonták a téli és az őszi szünetet, ilyen-olyan energiaspórolási célokra hivatkozva. Noha az őszi szünet idején kicsit sajnáltam a csemetéket, most azért irigyelem őket. Annál inkább, mert unatkozniuk sem kell. A veszprémi Állatkert nagyszerű kedvezményes akciójával most fél áron állatkertezhet az egész család a téli szünetben. Kicsit későn szólunk, de január 9-ig érvényes a kedvezmény, és addig még van egy hétvége is!

hirdetes

Téli szünetben fél áron mehetünk be a Veszprémi Állatkertbe

A veszprémi Állatkert mindenkire gondolt. A legjobb ebben a kedvezményes akcióban, hogy nemcsak a gyerekek, hanem az egész családjuk fél áron látogathatja meg az állatkertet, hiszen a kedvezmény felnőttekre is vonatkozik. Fontos azonban kiemelni, hogy csak a helyszínen, a pénztárban vásárolt jegyekre tudnak kedvezményt biztosítani, az online vásárolt jegyek, valamint az automatás jegyek nem 50%-osak sajnos. Érdemes akkor is meglátogatni az állatkertet, ha pár éve már voltatok itt, egyrészt, mert a gyerekeknek mindig hatalmas élmény az állatokkal való találkozás, másrészt pedig mert rengeteg újítás került bevezetésre az elmúlt időszakban.

hirdetes

Mikor van nyitva a Veszprémi Állatkert?

A Veszprémi Állatkert a kedvezmény miatt egyébként a teljes ünnepi időszakban nyitva volt, és nyitva is lesz még az alábbiak szerint: az állatkert a téli szünetben 9-15 óráig látogatható, vasárnaponként 15.30-ig. És hogy mennyibe kerülnek a jegyek? A gyerekjegy 3500 Ft helyett 1750 Ft, még a diák 3650 Ft helyett 1825 Ft, a felnőtt belépőjegy 4900 Ft helyett 2450 Ft, míg a nyugdíjas a gyermekjegyhez hasonlóan szintén 3500 Ft helyett 1750 Ft. Ezen felül vannak kedvezményes kombinált belépőjegyek is, ezekre is élnek a kedvezmények, például az eredetileg 12200 Ft-ba kerülő családi jegy, ami 2 felnőtt és 1 gyermek belépését biztosítja, a téli szünet alatt csak 6100 Ft.
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Hegyeshalom

Hegyeshalom Magyarország nyugati, leghíresebb határátkelője, Ausztria irányába.... Tovább

Gyulai kolbász vagy gyulai pároskolbász

Gyulai kolbász vagy gyulai pároskolbász: Hungarikum. A Gyulai Kolbász története lassan... Tovább

Tovább a lexikonra
Állatok Belföld Érdekességek Szórakozás Utazás