hirdetes

Újra Vígmajális- ingyenes programokkal, rendhagyó 125. szülinapi koncerttel

VN

Két év kihagyás után ismét a közönséggel együtt ünnepli a társulat a Vígszínház születésnapját. Május 1-jén a Vígmajális délutáni ingyenes programjain gyerekfoglalkozásokkal, dedikálással, koncerttel várják az érdeklődőket, akik ünnepélyes keretek között ismerhetik meg a Vígszínház 2022/23-as évadának tervezett bemutatóit. Este pedig a nagyszínpadon rendhagyó koncertet rendeznek a teátrum 125 éves történetének emblematikus szerzeményeiből. A műsorban olyan közönségkedvencek csendülnek fel, mint a Valaki mondja meg, a Dal az álruhás hercegről, a Fekete Péter, öcsém, a Holdvilágos éjszakán vagy a Szilvásgombóc.  

Vígmajális programok 2022

Szuper programokkal vár a Vígmajális 2022-ben is

Május 1-jén 14 órától változatos programokkal várják az érdeklődőket a Vígszínház előtt, hogy a társulat és a közönség együtt ünnepelhesse meg a Vígszínház 126. születésnapját.  Rudolf Péter igazgató 15.00 órától ismerteti a következő évad bemutatóit, ezt követően pedig részleteket hallhatnak a Víg125 exkluzív koncertből. A műsort követően a társulat tagjai dedikálnak, míg a legkisebbeket izgalmas gyerekprogramokkal várják. A délután folyamán kedvezményes jegy és bérletvásárlásra is lehetőséget biztosítanak.  Azok, akik nem tudnak május 1-jén Budapestre utazni, a Víg hivatalos Facebook-oldalán élőben követhetik a társulat műsorát.

hirdetes

Különleges koncerttel vár a Vígmajális 2022-ben

Este pedig a Vígszínház emblematikus szerzeményeiből rendeznek koncertet a nagyszínpadon. Olyan klasszikus előadások népszerű slágerei csendülnek fel, mint a Csókos asszony, a Fekete Péter, a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról, A padlás vagy A Pál utcai fiúk, megidézve a 125 éves teátrum különböző korszakait a társulat művészeinek előadásában, nagyzenekari kísérettel. Azok a nézők, akik már áprilisban megváltják bérleteiket a következő évadra, a Víg125 koncertet díjmentesen tekinthetik meg.

hirdetes


Minden további információ az ikonikussá nőtt eseménnyel kapcsolatban a színház erre dedikált felületén érhető el IDE kattintva! Ha még nincsen erre a napra programod, akkor mindenléppen ejtsd útba ezt, hiszen kicsiknek és nagyoknak is nagyon jó élmény belecsöppenni kicsit ebbe a különleges színházi világba. Nézzétek csak ezt a remek videót is, csupa móka és kacagás, biztosan idén is lesz sok-sok belőle!


 

Forrás: Fotó: Vígszínház - Rátonyi Gábor

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Frakk a macskák réme

Frakk a macskák réme: Sok gyerek kedvence volt a 80-as, 90-es években. A Frakk, a macskák réme... Tovább

Géza fejedelem

Géza fejedelem: Géza – keresztségben kapott nevén István – magyar nagyfejedelem 972... Tovább

Tovább a lexikonra
Belföld Érdekességek Hírek Magyarország Magyarság Programajánló Szórakozás
X
Kövess minket facebookon!