hirdetes

Tízezrek követik a világjáró magyar vizsla kalandjait az interneten

LK

Immáron 80 ezren követik Whiskey, a világjáró magyar vizsla utazásait az Instagramon. A kanadai Vancouver városában élő négyéves szuka kutya imád felfedező túrákra indulni gazdájával Adele Ng-vel.

Rengetegen követik a gyönyörű magyar vizslát!

„Túrázunk, kempingezünk, autótúrákra megyünk, hótalpazunk, kenuzunk és a barátokkal játszunk a Vancouvert körülvevő hegyekben, ahová a vakációink során szoktunk utazni” mondta Adele. „Imád modellt állni és dolgokra felmászni szóval hetente legalább egyszer elviszem túrázni vagy kempingezni. Ő a múzsám, a legjobb barátom, a kalandpajtim! Ha csak nincs megtiltva, mindig magammal viszem Whiskeyt.”

A gazdi hozzátette: „Whiskey nagyon nyugodtan viselkedik az új helyeken mert minden héten valamilyen új helyre megyünk. Otthon érzi magát a magas hegyek tetején, sátrakban és a szállodákban is, amíg mellette vagyunk. Csak velünk akar lenni és mellénk bújni az ágyba éjszakánként.”

Whiskey Instagram fiókja (https://www.instagram.com/mywhiskeygirl/) három évvel ezelőtt indult be. Adele azért regisztrált külön fiókot Whiskeynek, hogy ne zavarja a Facebook ismerőseit a folyamatosan feltöltögetett kutyás képekkel. A világjáró magyar vizslának mára már közel 82 ezer követője gyűlt össze.

hirdetes

Adele azonban jól tudja, hogy kutyáját egyáltalán nem érdeklik a követők és a kedvelések. Whiskey számára a boldogság ugyanis nem más, mint a világ felfedezése gazdái társaságában.

Rengetegen követik a gyönyörű magyar vizslát!

„Azért a vizsla fajtát választottam mert közismerten energetikus kutyák és remekül lehet velük túrázni” mondta Adele. „A férjem nem mindig akar velem jönni és nehéz az utolsó pillanatban vagy rossz időben barátokat összehívni ilyesmire, ezért van nekem egy tökéletes túratársam.”

„Amikor először mentünk kempingezni, Whiskey még kiskutya volt és mindig bemászott a sátor lábrészébe és egész éjszaka ébren tartott a mocorgásával.”

hirdetes

„Ma már mindig a hálózsákomban alszik hogy melegen tartson, és még saját hátizsákja is van, hogy amivel segít felcipelni a felszerelést. Imádja a havas hegycsúcsokat amikre eltúrázunk és nagyon magabiztosan érzi magát rajtuk.”

Adele jól tudja, hogy a magyar vizslának rengeteg testmozgásra van szüksége ezért olyan ideális társ a túrázáshoz.

„Nem egyszerű dolog és meg kell hozni néhány áldozatot érte de az én szememben egy kutya családtagnak számít, és fontos, hogy sose hagyjuk hátra a családtagokat.”

Forrás

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Gyimesek

Gyimesek: A Gyimesek Erdély és Moldva határán fekszik. A három településből álló térség... Tovább

Üvegtigris

Az Üvegtigris egy 2001-ben bemutatott magyar filmvígjáték,... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Utazás