hirdetes

Nem is gondolnád, hogy melyik világsztár szeli Budapest utcáit!

S.N.

A rajongók nagy örömére az elmúlt időkben, Budapest az egyik legnépszerűbb forgatási helyszínné vált a rendezők körében. Ezáltal, ha a belvárosban járkálsz, nem árt ha nyitva tartod a szemed, hiszen bármikor könnyen összefuthatsz kedvenc hírességeiddel! Cikkünkben pedig elolvashatod, hogy most éppen ki szeli Budapest utcáit!

 

Világsztár Budapesten!

Ebben az esetben is egy közelgő film forgatásáról beszélhetünk, amelynek köszönhetően budapest utcáin bármikor belefuthatsz a híres és utánozhatatlan, Nicolas Cage-be. A színésszel pedig már az ország lehíresebb sztár riportere, a Hello Hollywood vezetője, Návai Anikó feltehetően már riportot is készített. Azonban erről még videót nem láthatunk, viszont Anikó, a műsor instagram oldalára tett ki egy posztot, ahol azt is elárulta, hogy Nicolas nagyon jól érzi magát Budapesten. Sőt, nemsokára pedig filmbeli partnere, a szintén híres, Tiffany Haddish is csatlakozni fog a színészhez, hiszen a héten derült fény arra is, hogy a színésznő is szerepet kapott az új meta filmben.


Az új film pedig nagyon izgalmasnak ígérkezik. A „The Unbereable Weight of Massive Talent” című filmben a színész saját magát fogja alakítani. A történetben pedig valamilyen, még egyenlőre ismeretlen okból kifolyólag a színésznek pénzre lesz szüksége, ezért elvállalja egy mexikói milliárdos rajongójának ajánlatát, miszerint 1 millió dollárért részt vesz a milliárdos születésnapi partyán. A buli persze nem a normál, megszokott módon alakul és a film innentől lesz majd csak még izgalmasabb. Főleg, hogy kiszivárogtak olyan pletykák is, miszerint a filmet nem más, mint Quentin Tarantino ihlette. A további információk, a premier és az előzetes dátuma még nem ismert, de mi már kíváncsian várjuk a további részleteket!

hirdetes
hirdetes

Na de ki is az a Nicolas Cage?

A színész 1964-ben született, Long Beachen, Kaliforniában, születési neve pedig Nicolas Kim Coppola. A Coppola név hallatán pedig sokaknak eszébe jut a híres rendező, Francis Ford Coppola és nem is véletlenül, hiszen a színész a rendező unokaöccse, apai ágon. Édesapja egyetemi tanár volt, édesanyja pedig elismert táncosnő és koreográfus. Két testvére van, akik szintén híresek, az egyikőjük rendező a másik pedig egy new yorki rádiónál műsorvezetőként dolgozik.

A cikk folytatásáért és, hogy még többet megtudj Nicolas Cage-ről lapozz a következő oldalra!!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Győr

Győr megyei jogú város az Osztrák-Magyar határtól nem messze, a Nyugat-Dunántúl régió... Tovább

Számítógép

Számítógép: A modern számítógép alap elveit Neumann János fektette le. Számítógépnek... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek