hirdetes

Pihend ki magad a karácsonyi nagy dömping előtt ezzel a kihagyhatatlan wellness ajánlattal!

VN

Bár a karácsony az év legszebb időszaka, mindannyian tudjuk, hogy gyakran sok-sok feladattal, és stresszel jár. Eleged van a karácsonyi hajtásból, és rohanásból? Mi lenne, ha ez idén másként alakulna, és kipihenten, frissen várhatnád az ünnepi vendégeket? 

Decemberi wellness pihenés

Slow karácsony: lelassulni, megnyugodni

Te halottál már a Slow mozgalomról, ami azt hirdeti, hogy kicsit lassulj le, és a nagy pörgés ellenére próbáld meg átélni a pillanatokat. A karácsonynak is erről kellene szólnia, meghittségről, közösen töltött időről és kikapcsolódásról. Ha azonban hónapokig pörögsz, stresszelsz a karácsonyi teendők miatt, nem fogsz feloldódni egyik pillanatról a másikra a feldíszitett fa körül sem, inkább csak testi-lelki kimerültséget fogsz érezni. A karácsony a szeretet ünnepe, szóljon hát arról! Ez pedig csak úgy lehetséges, ha a várakozás pillanataiban, nem másoknak akarsz megfelelni, hanem kicsit gondolsz magadra is.

Ne stresszelj annyit karácsonykor!

Valljuk be a karácsony előtti időszak a legtöbbünk számára nagyon stresszes. Szeretnél mindenki elvárásának megfelelni, néha óriási harcot vívsz a boltokban a nagy tömegben, hogy minden ajándékot beszerezz, több helyre rohangálsz, hogy minden alapanyag meglegyen a több fogásos karácsonyi menühöz, aztán pedig jöhet a nagytakarítás, a dekoráció, na meg a főzés. Kihagytunk valamit? Igen! Mikor jut idő a pihenésre?

hirdetes

Pihend ki magad karácsony előtt!

hirdetes

A karácsonyi nagy dömping előtt te is megérdemelsz egy kis pihenést, hogy aztán megújultan vághass bele az ünnepekbe. Nem lenne jobb érzés megpihenten belevágni az ajándékcsomagolásba, a karácsonyi menü elkészítésébe? Egy kis pihenés mindenkinek jár! És most a Hévíz mellett található Idill Hotel hihetetlenül olcsó, szinte kihagyhatatlan ajánlatokkal kedveskedik a karácsonyi nagy hajtás előtt pihenni vágyóknak, IDE kattintva ti is megtekinthetitek ajánlatukat.

Miért éri meg a karácsony előtt wellnessezni?

Karácsony előtt wellnesezni? Elsőre furcsán hangozhat, de hidd el nem olyan rossz ötlet. Az első amiért nagyon is megéri ebben az időszakban ellátogatni egy wellness szállodába, és kipihenni az év fáradtságait, hogy hihetetlenül olcsó, te sem lehetsz a saját pénztárcád ellensége!

Egy kis pihenés után te is összeszedettebb leszel az ünnepekre. Hogy mikor szakíts időt magadra? Akkor, amikor a lehetetlen elvárásoknak próbálsz megfelelni. Nem kell, hogy a ti házatok legyen a legdíszesebb, 10 fogásos vacsorára sincs szükség, és egymásra rálicitáló ajándékok sem kellenek. Szóljon az idei karácsony inkább az együtt töltött időről és a pihenésről!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Siroki Vár

Siroki Vár: A siroki vár Sirok fő nevezetességének számít. Az állam tulajdonába került... Tovább

Magyar Szent István-rend

Magyar Szent István-rend: kitüntetésfajta Magyarországon. A Magyar Szent István-rend a... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Kirándulás Utazás
X
Kövess minket facebookon!