hirdetes

Itt az idő! Már csak pár nap és Te is megvásárolhatod a Wizz Air bérletedet!

ZH

A Wizz Air egy itthon rendkívülinek számító, új szolgáltatást indít májustól, amelynek keretein belül bérlet vásárlásra van lehetőségünk! De mit is takar ez pontosan? Sokunk kedvenc fapados légitársasága végre lehetőség ad a bérlet vásárlásra, így a tokenek levásárlásával annyit utazhatunk, amennyit szeretnénk. Nézzük a részleteket!

wizz air bérlet

Bevezeti a bérlet vásárlást a Wizz Air

Végre már csak párat kell aludnunk, és mindannyit élhetünk a lehetőséggel, hogy bérletet vásároljunk sokunk kedvenc fapados légitársaságának, a Wizz Air-nek a járataira! A májusban induló új szolgáltatásról, a WIZZ MultiPass-ról a fapados cég e-mailen keresztül kezdte el tájékoztatni az utasokat, aminek egyelőre még nem ismerjük a pontos részleteit. Ez a tokenes bérlet vásárlási lehetőség nálunk ugyan hatalmas újdonságnak számít, és lehet, hogy még nem is hallottál róla sose, de például Ausztráliában ez a módszer már egy évtizede bevett szokás a rendszeres ingázók igényeinek kiszolgálásának érdekében. 


Mit tudunk a Wizz MultiPass bérletekről?

A kevéske információból, amit nyilvánosságra hoztak a WIZZ MultiPass-ról, hogy a megjelenést követően az első időszakban először lengyel nemzetközi és olasz belföldi járatokra vonatkozik majd a bérlet vásárlási lehetőség, tehát ezeken a helyeken lesz elérhető ez a repülőjegy előfizetés.

hirdetes
hirdetes

Egy fix havidíj ellenében, a WIZZ MultiPass weboldalán tudjuk megvásárolni saját bérletünket, egy minimum 6 hónapos időszakra vonatkozóan. Amint megvásároltuk a 6 hónapos bérletet, havonta megfelelő számú tokent kapunk a bérletünkre, amiket egyszeri vagy retúr repülőjegyekre tudjuk majd beváltani.

Amit még tudnunk kell az ilyen módon vásárolt repülőjegyekről, hogy a járatok indulása előtt minimum 5 nappal már meg kell vásárolnunk a jegyet a havi előfizetési cikluson belül. 

Az árakról, az ezzel járó kedvezményekről és magáról a szolgáltatásról egyelőre még nem lehet többet tudni, de az biztos, hogy nem mindennapi kedvezményekben részesülhetünk majd.

Az előfizetéses bérlettel az utas fizetés nélkül foglalhatna havi egy alkalommal, ugyanakkor a jegy nem tartalmazna semmilyen kiegészítő szolgáltatást (pl. elsőbbségi beszállás, ülés foglalás, nagy poggyász), így azokért a továbbiakban is felárat kellene fizetni. A szerződés további megkötéseket is tartalmazhat, így várhatóan nem csak egy bérletárat határozhat meg majd a cég.
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Fonyód

Fonyód: Fonyód város Somogy megyében, a Fonyódi járás központja. Népszerű üdülőhely és... Tovább

Mátraszentimre

Mátraszentimre: Legnagyobb hegységünk, a Mátra egyik legnagyobb településéről van szó... Tovább

Tovább a lexikonra
Belföld Érdekességek Európa Hírek Külföld Utazás