hirdetes

Tudd meg te is, mit jelent, ha X alak van a tenyeredben!

Sz.F.

Már az ókori görögök és egyiptomiak is ismerték ezt a módszert, mára azonban már csak kevesen tudják, mit jelent! A most következő cikkben elmondjuk, miért különleges az, akinek egy X alakú jel van a tenyerében!

Különleges vagy, ha ott van a tenyeredben az X jel! Tudd meg, miért!

A tenyérjóslás a tenyér elemzésével és tanulmányozásával képes az egyént jellemezni, sőt, még a jövőjét is előre jelezni. A tenyérjóslást kézolvasásként illetve tenyérolvasásként is ismerik. Ez a jóslásfajta az egész Földön elterjedt, számos kulturális különbséggel, azokat, akik a tenyérjóslást végzik, kiromantának, tenyérjósnak, kézolvasónak vagy tenyérolvasónak nevezik. A modern tenyérjóslás története a roma és indiai jövendőmondókig vezethető vissza, de a jelenkor tenyérjósai az ősi hagyományos módszereket pszichológiával, gyógyítással és más jóslási formákkal is keverik.

Attól függően, hogy a tenyérjóslás milyen formáját alkalmazzák, és hogy az olvasás milyen típusát használják, a kézolvasók több fajta kezet különböztetnek meg, a kéz formája, hajlékonysága, az ujjak, az ujjvégek, a tenyér, a bőr színe, a tenyér és az ujjak mérete (hosszúnak tekintjük az ujjakat, ha a középső ujj ugyanolyan hosszú vagy kissé hosszabb, mint a tenyérnek a középső ujj tövétől a csuklóig mért távolsága, az ujjakat rövidnek tekintjük akkor, ha ez a távolság kisebb[1]) szerint. A legtöbb tenyérjós iskolában a kezeket négy nagy csoportra oszthatjuk, amelyek a négy alapelemből származnak. Most pedig nézzük, mit jelent, ha X alakot rejt a tenyered, a következő oldalon elmondom!

hirdetes
Különleges vagy, ha ott van a tenyeredben az X jel! Tudd meg, miért!

Régebben, ha valakinek a tenyerében meglátták az X alakot, nyugodtan hagyták, hogy ő legyen a tartomány vezetője, ugyanis az X azt is jelentette, hogy jó vezető-e az illető. Nagy Sándor tenyerében is ott volt az a jel, ami különleges képességekre utalt, ráadásul mind a két kezén!

hirdetes

Egy moszkvai egyetem kutatása alatt több mint két millió ember tenyerét vizsgálták meg, a kutatás után beigazolódott, hogy csak a valóban nagy emberek tenyerében található meg ez a jel, többek között Abraham Lincoln és Vlagyimir Putyin is ebbe a kategóriába tartozott.

Akiknek megtalálható az X jel a tenyerében, nagyon erős karakterek, nem szükséges tervezgetniük az életüket, mivel magától alakul minden körülöttük. Nekik általában minden bejön, a siker állandó kísérője életüknek. Hihetetlenül jó emberismerők, nem lehet őket átverni vagy félrevezetni. Emellett karakteres fizikai megjelenéssel rendelkeznek, nem hajlamosak betegségekre, és képesek befolyásolni mások életét. Az ilyen típusú emberek igazi vezetők, könnyen íródik be nevük a történelembe! 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Szlovákia

Magyarország északi szomszédja. Területét és lakosságát tekintve fele a hazánknak. Sajnos... Tovább

Kárpáti György

Kárpáti György: Kárpáti György a Nemzet Sportolója címmel kitüntetett háromszoros olimpiai... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek