hirdetes

Zacher Gábor szerint ezért nincs értelme a kijárási korlátozásnak! -ezt mindenkinek el kell olvasnia!

VN

Zacher Gábort lehet szeretni, és lehet nem szeretni, de azért azt ki kell jelenteni, hogy szakember, méghozzá egy sokat látott, hallott, és tapasztalt szakember, akinek némiképpen több rálátása lehet a dolgokra így koronavírus fronton, mint nekünk hétköznapi embereknek, akik esünk egymásnak Facebookon, hogy van-e koronavírus, nincs-e, ki találta ki, kinek az érdeke, és hogy végül is akkor kell-e maszkban lenni, vagy inkább lázadni kell ellene.

Zacher Gábor szerint ezért nincs értelme a kijárási korlátozásnak

Zacher Gábor szerint semmi értelme a kijárási korlátozásoknak

A koronavírus járvány alapvetően szerintem 3 alaptáborra szakítja az embereket. Kis túlzással, vannak akik rettegve, szinte ki sem mernek mozdulni, és azt is csak mindenféle védőfelszereléssel, illetve vannak akik, vitatkoznak a buszsofőrrel, a boltban az eladókkal, mert még a maszkot sem hajlandóak felvenni, hiszen szerintük nincs semmiféle vírus, és csak cirkusz az egész. És a harmadik csoport, mert ugye 3-ról volt szó, az pedig amolyan aranyközépút féle, akik vagy még nem tudták eldönteni, hogy melyik szélsőséges tábort válasszák, vagy pedig próbálnak a józan ész határain belül együtt élni a járvánnyal. És azt hiszem ez az, amiért Zacher Gábor szerint nincs semmi értelme a most bevezetett korlátozásoknak.

hirdetes

Ezért nincs értelme a kijárási korlátozásoknak

hirdetes

Lehet-e hibáztatni a 90 éves nénit a boltban, aki azt mondja: „átéltem egy világháborút, túléltem Hitlert, Sztálint, ott voltam 56-ban, halgattam a rádióban, hogy ledől a Berlini fal, megéltem egy teljes rendszer átalakulását, miért félnék épp egy ilyen hülyeségtől?” Vagy lehet e hibáztatni azt gyári dolgozót, aki minden munkatársától azt hallja, hogy nincs is vírus, az egész csak kitaláció, hogy nem hajlandó maszkot hordani, csak hosszas kérlelés után? Nem, nem lehet! A koronavírus járvány egy nagyon új dolog, amiről sajnos még a szakamberek is igen keveset tudnak, viszont annál több információ kering róla az interneten, álhírek, kitalált történetek, nem csoda, hogy azt sem tudjuk kinek higgyünk. „Sokkal őszintébben kellene beszélni az emberekkel a járványról, meg kellene őket szólítani, mert nem érzékelik, hogy mekkora veszélyben vannak.” jelentette ki Zacher Gábor a Klubrádiónak adott interjúban. Véleménye szerint az új intézkedéseknek így semmi értelmük nincsen.
 

Hogy miért nincsen értelme a most bevezetett intézkedéseknek, és mit javasol helyette, azt a következő oldalra lapozva olvashatjátok el!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Mészégető-források-barlangja

Mészégető-források-barlangja: Csodás barlangjaink egyik, melyre joggal lehetünk büszkék. Az... Tovább

Radnóti Miklós

Radnóti Miklós: Radnóti Miklós magyar költő, a modern magyar líra kiemelkedő képviselője,... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Hírek
X
Kövess minket facebookon!