Van, amit nem lehet megunni, és van, amit nem is érdemes, nahát a keksztekercs számomra egyértelműen egy ilyen dolog. Imádtam ovis koromban, imádtam iskolás koromban, és imádom most is. Egyszer nagymamámat megkértem, hogy két adagot csináljon belőle, hogy jusson másnapra is, nem...
Ismertek olyan embert, aki nem szereti a fánkot? Mi nem! Ráadásul éppen most találtunk egy mennyeien finom és nagyon egyszerű fánk receptet,...
„A férfiak szívéhez a hasukon keresztül vezet az út.” – tartja a mondás. A régi szép időkben nagymamáink egytől-egyig...
Sokan nem tudják, de az ibolya (Viola) virágai ehetők, és sokféleképpen felhasználhatók a konyhában, beleértve a lekvár készítését is....
Ahogy közeledik a húsvéti időszak, semmi sem hangzik csábítóbban, mint egy frissen sütött, puha és illatos húsvéti kuglóf.
Már annyi helyen láttam, hogy mindenki hagymalekvárt készít, és csak áradnak a kommentek, hogy mennyire finom. Arra gondoltam, hogy biztosan...
Süteményekből soha nem lehet elég. Minden vasárnapi ebéd előtt ez az egy érdekel: milyen sütemény lesz? Szerintem ez határozza meg az...
Manapság egyre többen kezdenek egészségesebb életmódba, tudatosan vásárolják az élelmiszert és egészséges alapanyagokból készült...
Szamos Marcipán Kiállítás és Látványműhely Szentendre: A magyarországi édesipar... Tovább
Balatonfüred: A Balaton déli partjának fővárosa, sokak szerint a legszebb balatoni település.... Tovább